bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів за напрямом «Взаємодія поліції та громади на засадах партнерства»
18.05.2020

Ресурсний центр ГУРТ за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру запрошує зацікавлені організації до участі в конкурсі грантів «Взаємодія поліції та громади на засадах партнерства у цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей». Дедлайн для подання проєктних пропозицій – 23:59 3 червня 2020 р.

Громадські або благодійні організації, що подаватимуть проєктні пропозиції за цим Конкурсом, мають відповідати таким вимогам:

  • - бути офіційно зареєстрованими зі статусом юридичної особи на території Донецької, Запорізької або Луганської областей;
  • - мати статус неприбуткової або благодійної організації (коди неприбутковості 0032, 0034, 0036, 0038, 0039 або 0048);
  • - мати досвід роботи від одного року;
  • - мати підтверджений досвід впровадження щонайменше одного проєкту (для організацій, що претендують на фінансування у розмірі до 216 000 гривень) або двох проєктів (для організацій, що претендують на більше фінансування) та звітування за ними;
  • - мати відповідних фахівців та персонал проєкту для його реалізації (керівник проєкту, фінансовий спеціаліст/бухгалтер та інших фахівців відповідно до потреб проєкту). У випадку, якщо залучення фахівців передбачається лише за умови підтримки проєктної пропозиції, описова заявка має містити ключові вимоги, що висуватимуться до кожного з фахівців, передбаченого проєктом (профільна освіта, досвід роботи, тощо).

Проєкти, які будуть реалізовуватися за кошти цього грантового конкурсу, повинні реалізовуватися на території цільових громад, а саме:

  • - Донецька область: населені пункти, розташовані в межах таких громад (незалежно від того чи громада вже об'єдналася, чи лише в процесі об'єднання): майбутня Добропільська ОТГ, майбутня Дружківська ОТГ, Покровськ, Мирноград, Слов’янськ, Сіверська ОТГ, Соледарська ОТГ, Новгородське, Світлодарськ, Мангушський р-н, майбутня Волноваська ОТГ, Вугледарська ОТГ, майбутня Сартанська ОТГ, Великоновосілківський р-н, Красногорівка і Мар’їнка, Авдіївка з фокусом (але не обмежуючись) на громади, що розташовані у сільській місцевості (смт, село, селище) або інші населені пункти будь-якого типу (місто, смт, село, селище), розташовані в межах 20 км відстані до «лінії зіткнення»;
  • - Луганська область: населені пункти, які розташовані в межах таких громад (незалежно від того чи громада вже об'єдналася, чи лише в процесі об'єднання): Лозно-Олександрівська, Привільська, Троїцька, Нижньодуванська, Біловодська, Красноріченська ОТГ, м. Попасна, Золоте, Щастя, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна, Трьохізбенка, Міловський, Станично-Луганський, Новоайдарський район з фокусом (але не обмежуючись) на громади, що розташовані у сільській місцевості (смт, село, селище) або інші населені пункти будь-якого типу (місто, смт, село, селище), розташовані в межах 20 км відстані до «лінії зіткнення»;
  • - Запорізька область: населені пункти, розташовані в межах таких громад (незалежно від того чи громада вже об'єдналася, чи лише в процесі об'єднання): Бердянськ, громади Бердянського р-ну, Мелітополь, громади Мелітопольського р-ну (Новенська ОТГ, Семенівська ОТГ), Приазовська ОТГ, Приморська ОТГ, Кирилівська ОТГ, Якимівська ОТГ.

Запропонований термін впровадження проєктних пропозицій може складати до 6 місяців. Проєкти, які отримають фінансування у межах цього конкурсу грантів, повинні розпочатися з 1 липня 2020 року та завершитися до 31 грудня 2020 року.

Очікується, що отримані проєктні пропозиції будуть профінансовані у розмірі від 162 000 до 405 000 гривень для проєктів, що не включають інвестиції в розвиток інфраструктури, та у розмірі від 162 000 до 540 000 гривень для проєктів, що включають інвестиції в розвиток інфраструктури. Проєктні пропозиції організацій із досвідом втілення одного донорського проєкту можуть бути профінансовані у розмірі від 162 000 до 216 000 гривень.

ПОРЯДОК ПОДАННЯ ПРОЄКТНИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Заявки на участь у цьому конкурсі грантів (проєктні пропозиції) складаються із:

1) короткої аплікаційної форми, заповненої онлайн за посиланням, що містить основні відомості про організацію та проєктну пропозицію;

2)  запиту про надання інформації від ОГС / НУО, який обов’язково має бути наданий із аплікаційним пакетом;

3) повної аплікаційної форми (заповненої у форматі MS Word), в якій описано організаційний план та план впровадження проєкту (*.docx/*.doc);

4) фінансової пропозиції (запропонований бюджет у форматі Excel);

5) відсканованих копій таких документів (*.pdf або *.jpg):

  • свідоцтво про реєстрацію або витяг
  • - довідка з податкової інспекції про внесення організації до Реєстру неприбуткових організацій з зазначенням коду неприбутковості

6) листа підтримки від поліції

Для проєктів, у яких передбачено співфінансування:

7) лист підтримки від установи-партнера, яка надає співфінансування із зазначенням суми співфінансування.

Для проєктів, що містять у собі інфраструктурну складову:

8) проєктно-кошторисна документація / кошторисна документація запропонованого проєкту (або будь-яка інша документація, відповідно до якої прораховано фінансову пропозицію);

9) лист підтримки від установ-партнерів, що виділяють кошти для співфінансування проєктної пропозиції;

10) лист підтримки щодо експлуатації та технічної підтримки проєкту після його завершення від балансоутримувача.

Організації, що подають проєктні пропозиції, повинні заповнити коротку аплікаційну форму онлайн (пункт 1), а також подати повний аплікаційний пакет (пункти 2-7), зазначений вище, за електронною адресою [email protected] із темою повідомлення: «UN_RPP_3_2020_24: Взаємодія поліції та громади».

Повний аплікаційний пакет повинен бути поданий до 23:59 3 червня 2020 року. Аплікаційний пакет (пункти 2-7) повинен бути надісланий одним листом у архіві (*.rar) розмір якого не має перевищувати 20 Mb.

Для надання відповідей на запитання, які можуть виникнути під час підготовки проєктних пропозицій за цим Конкурсом, буде проведено одну онлайн-консультацію, що відбудеться 26 травня 2020 року об 11:00.

Для того, щоб зареєструватися для участі в онлайн-консультації, будь ласка, до 11:00 25 травня 2020 року заповніть форму за посиланням. Після завершення дедлайну Вам надійде повідомлення із лінком і подальшими інструкціями. Відповіді на найпоширеніші запитання від учасників також будуть опубліковані за посиланням.

Повний текст запрошення до участі в цьому конкурсі грантів можна переглянути за посиланням або в прикріпленому файлі нижче. Будь ласка, детально ознайомтеся із цим документом перед поданням проєктних пропозицій.

Конкурс грантів «Взаємодія поліції та громади на засадах партнерства у цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей» адмініструється Ресурсним центром ГУРТ за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Фінансування в межах конкурсу грантів буде надано за підтримки Європейського Союзу, урядів Данії, Швеції, Швейцарії та Нідерландів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.