bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів
18.06.2019

Новий тиждень - нові можливості! Бажаємо успіхів у реалізації ваших ідей!

Другий конкурс на гранти з мобільності i-Portunus

Другий Open call на участь у програмі мобільності i-Portunus відкрито. Програма буде цікавою для художників, які працюють у сфері перформативного або візуального мистецтв. Дедлайн: 24 червня 2019 року, 14:00.

Канадський Фонд підтримки місцевих ініціатив оголошує конкурс проектних пропозицій на 2019-2020 рік

Посольство Канади в Україні оголошує відкриття програми Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив (КФМІ). Кінцевий термін подання заявок – 28 червня 2019 року.

Конкурс для медійного висвітлення теми громадського контролю безпекових органів в Україні

Представництво Freedom House оголошує конкурс на створення аналітичних оглядів, мультимедійних продуктів та розробку інших журналістських матеріалів для пояснення та висвітлення теми громадського контролю за безпековими службами (СБУ, МВС, МОУ).  Дедлайн - 30 червня 2019 року.

Програма малих грантів у сфері промислового забруднення повітря

«Арніка» та «Екодія» за підтримки Міністерства закордонних справ Чехії оголосила програму малих грантів на підтримку місцевих громадських організацій або ініціативних груп, яка направлена на вирішення проблем промислового забруднення повітря. Дедлайн подання ідей - 1 липня 2019

Cпеціалізований конкурс грантів для ЗМІ «Євроінтеграція працює! Розкажи!»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій разом з «Європейською правдою» в рамках проекту «Просування реформ в регіони», що фінансується ЄС оголосив спеціалізований конкурс грантів «Євроінтеграція працює! Розкажи!». Дедлайн - 7 липня 2019 року.

Міні-гранти на проведення заходів із програмування в рамках ініціативи Meet and Code

Уже втретє в Україні Meet and Code розпочинає відбір подій із популяризації новітніх технологій. Основна мета європейської ініціативи Meet and Code, яка впроваджується в Україні Ресурсним центром ГУРТ за підтримки SAP, – привернути увагу дітей і молоді до переваг цифрового світу. Дедлайн для подання в рамках першого раунду – 8 липня 2019 року.

Конкурс грантів для регіональних партнерств активістів і журналістів

Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни та миру» (IWPR) запрошує регіональні команди активістів та журналістів з усіх регіонів України подати заявки на перший раунд конкурсу грантів. Дедлайн - 8 липня 2019 року.

Грант «Метелик»: $ 10 000 для українських школярів та студентів

Маєте ідею перспективного соціального проекту та потребуєте коштів на її реалізацію? UGS оголошує запуск нової ініціативи - гранту «Метелик», що надає грошову підтримку у розмірі до 10 тисяч доларів задля фінансування зусиль української молоді, спрямованих на соціальні зміни в країні. Дедлайн - 15 липня 2019 року.

Грантовий конкурс для ОГС Донецької та Луганської областей

ГО «Взаємодія Плюс» оголошує програму малих грантів для ОГС Донецької та Луганської областей в межах Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Дедлайн – 17 липня 2019 р.

Конкурс «Підтримка антикорупційних ініціатив на регіональному та місцевому рівнях»

Мета конкурсу – посилення інструментів контролю над діями влади на місцевому або регіональному рівні, створення та розповсюдження методик та практик задля підвищення спроможності представників громадськості у боротьбі з корупцією, донесення до громад. Дедлайн - 19 липня 2019 року, 15:00.

Конкурс малих грантів в межах проекту «Посилення спроможності коаліцій внутрішньо переміщених осіб»

БФ «Право на захист» оголошує Конкурс малих грантів в межах проекту «Посилення спроможності коаліцій внутрішньо переміщених осіб», що впроваджується за підтримки National Endowment for Democracy (NED). Дедлайн - 20 липня 2019 року.

Innovation Accelerator Programme Всесвітньої Продовольчої Програми для вирішення проблеми голоду

Всесвітня продовольча програма приймає заявки на Innovation Accelerator Programme. Програма покликана знайти нові рішення глобальної проблеми голоду у світі. Дедлайн -  31 липня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 року.

Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує нову програму, спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області. Дедлайн –31 грудня 2019 року.

Гранти для малих та середніх підприємств

Програма USAID Ukraine – USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає концепції грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств (МСП), що працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються. Дедлайн -  29 лютого 2020 року. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.