bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма малих грантів для психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур
01.11.2018

Грузинський Центр психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур (GCRT) оголошує грантовий конкурс на підтримку розвитку послуг в східній частині України для жертв тортур і членів їх сімей. Дедлайн - 25 листопада 2018 р.

Грузинський Центр психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур (GCRT) та його партнери реалізують проект “Боротьба з тортурами в Грузії, Україні та Вірменії”, який фінансується в рамках Європейської ініціативи в галузі зміцнення демократії та прав людини (EIDHR program) Європейського Союзу. В рамках даного проекту оголошений грантовий конкурс на підтримку розвитку послуг для жертв тортур для членів їх сімей в Східній Україні. Загалом два гранти на суму до 50 000 Євро будуть розподілені між організаціями, що працюють в східній частині України, в районах, де реабілітаційні послуги користуються великим попитом і доступ до них обмежений. Пріоритет буде відданий організаціям, що працюють в сільській місцевості, та заходам на рівні громади. Кожен проект повинен надати допомогу не менше, ніж 250 жертвам тортур та членам їх сімей. Тривалість проекту складає 14 місяців.

Більш детальну інформацію про конкурс, а також форму заявки можна отримати з документів, що додаються.

Зявки приймаються англійською або російською мовою.

Прохання надсилати заповнені заявки на електронну адресу Грузинського Центру психосоціальної та медичної реабілітації [email protected] до 25 листопада 2018 року (включно).

Контакти

  • Грузинський Центр психосоціальної та медичної реабілітації жертв тортур (GCRT); [email protected]

Коментарі

Галина Новікова   1989 днів тому   #  

Колеги добрый день. Стоит вопрос:"В какой форме заполняется заявка? И есть ли готовая форма и как её получить?"
ОО "ДОРОГА ЖИЗНИ ДНЕПР"
Калиниченко Светлана.
[email protected]
За раннее благодарю.

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Пієвська   1989 днів тому   #  

Добрый день! Да, форма заявки есть, она находится среди прикрепленных файлов (subgrant application form). Если у Вас возникли проблемы со скачиванием документов, то я могу выслать Вам на электронную почту. Заявка заполняется на русском или английском, поскольку грузинские коллеги не владеют украинским.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.