bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів для навчальних закладів
31.08.2018

БФ « Центр громадських ініціатив»  оголошує конкурс грантів для навчальних закладів Чернівецької, Ів.Франківської, Закарпатської, Львівської та Волинської областей з метою створення клубів «Юні лісові рейнджери». Дедлайн - 12 вересня 2018 р.

БФ « Центр громадських ініціатив» у рамках реалізації проекту «Юні лісові рейнджери», що фінансується US Forest Service International Programs (Міжнародні програми Лісової Служби США) оголошує конкурс серед навчальних закладів Чернівецької, Ів.Франківської, Закарпатської, Львівської та Волинської областей щодо створення та організації системної діяльності на базі шкіл клубів «Юних лісових рейнджерів».

Метою діяльності таких клубів має стати зацікавлення учнів шкіл до природоохоронної діяльності, популяризація дружнього до природи стилю життя, привернення уваги до питань ефективного природокористування та налагодження активної співпраці з місцевими лісництвами.

Безпосередніми учасниками створених клубів «Юні лісові рейнджери» повинні стати учні до 12 років під керівництвом педагогів школи та працівників місцевих лісництв.

Більш детальну інформацію та аплікаційну форму можна знайти за посиланням: https://www.ci-center.org/l/konkurs-grantiv-dlya-navchalnikh-zakladiv/

Контакти

  • PCFCCI@gmail.com

Коментарі

Галина Когут   2063 дні тому   #  

Доброго дня. Вітання з Калущини. Зацікавив Проект. Прошу пробачення як не побачила - можливої суми гранту і чи взагалі кошти перераховуватимуться чи все бере на себе грантодавець? Бо школа не має громадської організації але при громаді вона існує. Дякую.
З повагою Галина Когут

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.