bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінансова підтримка мікропроектів від Посольства Німеччини
06.02.2017

Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Києві надає фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на покращення основних потреб бідних та найбідніших верств населення, які мають довгострокову дієвість. Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро. Дедлайн - 24 лютого 2017 року.

Мікропроекти 2017

Мікропроекти – це проекти з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 15.10.2017), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення та на забезпечення довгострокової дієвості проекту.

Хто може подавати заявку?

Заявки до закінчення терміну подання можуть подавати організації/установи (не підприємства), не спроможні самостійно профінансувати свій проект.

Умови надання проектного сприяння

Посольство підтримує організації/установи у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третіми сторонами.

Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро.

  • Закупівлі, які мають бути здійснені у рамках проекту, відбуваються винятково в Україні.
  • Проект не повинен призводити до повторних зобов'язань Посольства.
  • На одну організацію/об'єднання/установу може бути подана лише одна заявка.
  • Ініціатор/виконавець проекту повинен бути в змозі самостійно нести поточні витрати або заробляти кошти на їхнє покриття за рахунок проекту.

Заходи з надання підтримки приватним особам, підприємствам чи органам влади, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників не можливі.

Термін подання заявок

Будь ласка, подайте Ваші заявки до 24.02.2017 (заявки з датою відправки на поштовому штампі пізніше 24.02.2017 розглядатися не будуть).

Заявний формуляр

Заявний формуляр Ви знайдете тут.

Прохання заповнити повністю формуляр українською, або німецькою чи англійською мовою, при цьому долучений короткий опис проекту необхідно складати виключно німецькою чи англійською мовами (макс. 500 знаків), після чого він має бути підписаний двома відповідальними особами організації-заявника і надісланий винятково поштою на адресу:

Посольство Німеччини в Україні

Економічний відділ (wi-13)

вул. Богдана Хмельницького, 25

01901 Київ

Розглядаються лише повністю заповнені заявки з планом фінансування. На неповністю заповнені заявки відповідь не дається.

Важливе зауваження:

Організації/об’єднання установи-заявники із Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Запорізької областей подають свої заявки у:

Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина

49005 Дніпро

просп. Дмитра Яворницького 1а (раніше проспект Карла Маркса), офіс 301

тел.: +38 (056) 732 14 20

телефакс: +38 (056) 732 14 19

Детальна інформація - тут.

Контакти

Коментарі

Андрій_Витяганець   2611 днів тому   #  

Чи можна передати Вам папери не поштою, а завезти в офіс по вул.Б.Хмельницького 25?

  •   Пiдписатися на новi
Панченко Юлія    2611 днів тому   #  

Доброго дня, пане Андрію! Для того щоб уточнити всю необхідну інформацію, будь ласка, зверніться до організації за вказаним телефоном: +38 (056) 732 14 20.

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Русанова   2609 днів тому   #  

Доброго дня! Чи може загальноосвітня школа взяти участь у конкурсі?

  •   Пiдписатися на новi
Панченко Юлія    2609 днів тому   #  

Вітаю, пані Людмило! Уточнити інформацію, яка Вас цікавить, Ви можете звернувшись безпосередньо до організації за вказаним телефоном: +38 (056) 732 14 20.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.