bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на підтримку створення Консультаційних Бюро для громадян в Донецькій та Луганській областях
15.12.2015

ПРООН в Україні оголошує конкурс на отримання фінансування у межах проекту Створення Консультаційних Бюро для громадян в Донецькій та Луганській областях, що знаходяться під контролем Українського Уряду». 

Даний проект є спільними діями SDC (Швейцарського бюро співробітництва), SIDA (Швейцарської агенції розвитку та співробітництва) та Програми Розвитку ООН (ПРООН). Загальна мета Проекту – підтримати створення Консультаційних Бюро для громадян, незалежних непартійних структур, що допоможе громадянам орієнтуватися безпосередньо в умовах наслідків конфлікту, а також забеспечити надання інформації щодо послуг у здатності органів влади реагувати на конкретні потреби, у тому числі, зумовлені конфліктом. Бенефіціарами проекту є мешканці міста та ВПО.

Метою конкурсу є допомога громадянам чи то безпосередньо, чи то направлення їх до відповідних державних органів або НУО/громадськості, шляхом роботи персоналу Бюро зі зверненнями громадян. Ведення реєстру звернень і складання об’єднаних квартальних звітів про кількість та зміну характеру справ, що надалі стане моніторинговим  інструментом оцінки динаміки ситуації.

Пріоритети конкурсу

Фінансова підтримка надається на реалізацію проекту, що спрямовані на досягнення такої цілі:

створення Консультаційних Бюро для громадян у Донецькій та Луганській областях, що знаходяться під контролем Українського Уряду, основним видом діяльності яких є надання місцевої інформації і консультацій у надзвичайних ситуаціях, за яких направлятимуться питання від громадян, та соціально-психологічної та правової допомоги у разі потреби.

В конкурсі можуть брати участь

1. Неприбуткові організації (зокрема громадські організації, благодійні фонди, асоціації, тощо);

2. Консорціуми, що утворені учасниками, які зазначені у пунктах 1 (див. додаток).

Конкурс не передбачає надання грантів прибутковим організаціям, політичним партіям, релігійним громадам і приватним (фізичним) особам.

Фінансування

Максимальний розмір гранту від ПРООН на імплементацію одного проекту становитиме 10 000 доларів США. При цьому бюджет самого проекту не обмежується і може перевищувати суму гранту за наявності співфінансування з інших джерел.

Співфінансування проекту з інших джерел не є обов’язковою умовою, але перевага надаватиметься проектам, для яких воно буде забезпечено у розмірі, не менше, ніж 10% від загального бюджету проекту. Цей внесок може бути зроблено як у фінансовій, так і в іншій формі (наприклад, оплата праці  працівників, витрати на офіс, тощо).

Терміни реалізації

Прогнозований термін реалізації проектів не може перевищувати 12 місяців.

Порядок подання проектних пропозицій

Пакет документів повинен складатися з:

Належно від заповненої проектної пропозиції у відповідності з аплікаційною формою до якої додаються:

  • копія свідоцтва про реєстрацію;
  • довідка з податкової інспекції про внесення організації (організації, що входять до консорціуму до Реєстру неприбуткових організацій з зазначенням коду неприбутковості);
  • резюме виконавців проекту та залучених спеціалістів із досвідом, який відповідає сфері проектної діяльності.

Пакет документів надіслати на електронну скриньку – [email protected], вказавши тему повідомлення: Конкурс «Створення Консультаційних Бюро для громадян в Донецькій та Луганській областях, що знаходяться під контролем Українського Уряду». Розмір електронних версій проектних пропозицій не повинен перевищувати 5 Mb (5 000 Kb).

Останній термін подання проектної заявки – 23:59, 25 грудня 2015 року.

Деталі конкурсу, аплікаційну форму та зразок проектної пропозиції знаходяться у додатку.

Контакти

  • ПРООН в Україні
  • Тетяна Шапковська
  • [email protected]
  • +38 050 495 14 78

Коментарі

Ольга Сгібнєва   3048 днів тому   #  

Шановна Тетянко! Звертаюсь до Вас с проханням надіслати аплікаційну форму по конкурсу "Створення Консультативного бюро в Донецькій та Луганській області" на мою ел.адресу, [email protected]. Я не можу її у себе відкрити, а моя НГО бажає прийняти участь у конкурсі. Дуже чекаємо. З повагою, Ольга.

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Шапковська   3048 днів тому   #  

Шановна Ольго! Дякуємо за Вашу зацікавленність щодо конкурсу на отримання Гранту. Аплікаційна форма знаходиться в самій публікації положення про конкурс https://gurt.org.ua/uploads/news/2015/12/15/polozhennya_pro_konkurs__.docx
Дякуємо!

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Діденко   3046 днів тому   #  

Шановна Тетьяно! Наскільки я зрозуміла в проекті можуть узять участь Донецька і Луганська області чи не підкажите проект який надасть можливість прийняти участь Дніпропетровській області ми межуемо з Донецькою і данний проект вкрай нам необхідний

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Шапковська   3046 днів тому   #  

Вікторія, дякуємо за Вашу зацікавленність.
На данний час конкурс оголошено для Донецької і Луганської областей.
Радимо стежити за пропозиціями від ПРООН.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.