bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на реалізацію програми з опитування громадян щодо задоволеності якістю функціонування судів
11.06.2015

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів для українських  неурядових організацій, які здатні у співпраці із судами та Державною судовою адміністрацією України провести опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування судів на основі методології карток громадянського звітування (КГЗ) в усіх судах Чернігівської, Волинської, Хмельницької, Херсонської, Тернопільської областей, декількох судах м. Миколаєва та м. Києва.

Метою Грантової програми є оцінка якості послуг, що надаються судами України, та розробка ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів. Грантова програма також спрямована на просування зовнішньої оцінки якості функціонування судів та її поширення  у нових пілотних судах.

В рамках програми грантів буде надано до 5 грантів у розмірі до 250тис. грн. кожен.

Орієнтовний початок виконання проектів – 1 вересня 2015 року, тривалість – 7 місяців.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 13 липня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про грантову програму та додатках до нього, що містяться на сайті Проекту USAID «Справедливе правосуддя».

http://www.fair.org.ua/index.php/ua/index/tender_single/116

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   3224 дні тому   #  

Я планую бути в Києві на початку липня. Чи можу я отримати біідьш докладну інформацію безпосередньо. Якісь телефони і адресу можна попросити?
Голова екологічної організації "Зелений рух" Олександр Малицький. У нас є юристи. Ми вже кілька років вигравали з допомогою ЕПЛ всі суди аж до Вищого адмііністративного Верховного проти облради, Енергоатому і навіть Кабміну. Але нічого не сталося, виконувати ніхто не збирається.
З повагою, О. Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
василь костів   3216 днів тому   #  

A чому не зазначена в гранті одна із найбільш корумпованих областей(навіть в часи совка) -Львівська???????

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.