bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програми професійних стажувань від AIESEC
27.02.2015

Останні роки, коли світ розвивається так швидко, що деколи здається, що ти просто не встигаєш наздогнати всі його «фішки» і бути в курсі всіх справ, ми все більше починаємо відчувати брак знань, вмінь, навичок. Тому сучасна молодь просто помішана на саморозвитку. Ми купаємось у морі інформації, занурюємось в світ різних книг, слухаємо, питаємось, пробуємо, і усвідомлюємо, що меж цьому всьому просто не існує. І це п’янить. Але що робити коли наші знання так і залишаються знаннями? Куди їх подіти? Як їх використовувати? Ну звичайно, на практиці! Як усім нам відомо теорія без практики - мертва, практика без теорії – сліпа.

Програма Global Talent від міжнародної організації AIESEC – це чудовий шанс показати себе і використати свої знання. Натомість ти отримаєш хороший досвід та нові вміння, водночас  підвищуючи свій професійний рівень.

Global Talent  – це міжнародна програма, котра спеціалізується на професійних стажуваннях для молоді. Країни, в яких можна пройти програму: Туреччина, Єгипет, Туніс, Індія, Колумбія, Бразилія, Мексика, Китай, Шрі-Ланка;  сфера ІТ: Естонія, Данія, Німеччина, Австрія.

 Що тобі для цього потрібно?

  • Вік – 20 – 24 роки.
  • Освіта за напрямками: педагогіка, економіка, маркетинг, готельний бізнес. викладання,  управління персоналом,  інформаційні технології, інженерія.
  • Знання англійської.

Що ти можеш взяти зі стажування?

  • Досвід – це важлива складова справжнього спеціаліста своєї справи. Досвід не можна подарувати чи купити, його можна тільки отримати самому, своєю працею, зусиллями і часом. Уяви що буде, якщо ти вкажеш в резюме пункт про досвід роботи закордоном? Неодмінно, саме ти будеш фаворитом профвідбору.
  • Знання. Ти відкриєш для себе багато нового, адже час не стоїть на місці, як не стоїть на місці наука. Викладачі закордонних вузів є чудовим провідниками у світ новітніх знань.
  • Контакти – знайомства, друзі. Знайти друзів за кордоном, зараз зовсім просто. Що може бути краще ніж приїхати в незнайоме місто і зупинитися у людини, яку ви вже знаєте, який може дати притулок вам безкоштовно, показати вам пам’ятки і нагодувати в недорогому затишному ресторані для місцевих жителів.
  • Культурний обмін – побачити культуру іншої країни зсередини та розповісти про свою, хіба це не чудово? Так, звичайно, в тебе можуть бути певні знання та враження про ту чи іншу країну, але чи не буде краще самому побачити все на власні очі?
  • Враження – які залишаться з тобою на все життя, адже стажування це не тільки освіта, це новизна, яка неодмінно викличе в тебе маленьке «Вау!».
  • Презентація себе – новий досвід завжди залишає певний відбиток на особистості. Чим більше знань і досвіду тим більш впевнено людина себе почуває, а це дуже важливо - вміти правильно себе презентувати.

Контакти

Коментарі

Ірина Кононова   3334 дні тому   #  

Неможливо голосувати. Чи то вада мого комп'ютера, чи щось в настройках?

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3334 дні тому   #  

Дякуємо! З'ясуємо.

  •   Пiдписатися на новi
Ігор Алексєєв   3326 днів тому   #  

"зупинитися у людини, яку ви вже знаєте, який може дати притулок вам безкоштовно, показати вам пам’ятки і нагодувати в недорогому затишному ресторані для місцевих жителів." - мені у співпраці із цією орґанізацією дуже не пощастило.
Орґанізація хороша і більшість відгуків позитивні, але не завжди у них так. Імовірно тому, що працівники орґанізації часто дуже молоді і що робота AIESEC має опору зокрема на комерцію.
Не був на EVS, але на підставі спілкування із тими, хто був на стажуваннях від обох орґанізацій - схиляюсь до установки отримувати принаймні перший досвід закордонного стажування не із AIESECом.

  •   Пiдписатися на новi
Саша Чучко   3323 дні тому   #  

відповідно до життя у країні, цілком доречний коментар. я також звикла ставитись з упереджнням до багатьох речей, хоче вважаю це не вірним і намагаюсь виправитись. було багато вагань, але черговим моїм стажуванням стало стажування з AIESECом. і кращого досвіду у мене не було =). Направду, весь час мій твітер кишів словами "турбота", "нове", "краса", "цікаво", і іншим подібним. наступного літа теж їхала з цією організацією, ще дешевше, ніж попереднього разу і загалом мені все все обійшлось в 500 євро ( з квитками ) і об"їздила я більше половини Кіпру.
то, правда, соціальні стажування були, але все було дуже на високому рівні і я двічі залишилась більше ніж задоволена. завершу скоро універ і першим пріоритетом стоїть професійне (цього разу) стажування. виберу AIESEC, бо собі довіряю більше, ніж іншим.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.