bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів
30.03.2014

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на залучення громадськості до виконання діяльності з формування рамки кваліфікації юридичної професії, шляхом проведення аналізу обсягу знань, переліку навичок і вмінь, якими має володіти випускник юридичного ВНЗ, щоб відповідати вимогам сучасного ринку праці. Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до  правил  управління грантами  в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».  

Метою грантової програми є підвищення якості та прозорості академічних програм підготовки студентів-правників та забезпечення врахування вимог сучасного ринку праці при підготовці правників. Для надання підтримки цьому процесу грантоотримувач повинен буде здійснити наступну діяльність: 1) проведення дослідження з визначення переліку знань, вмінь та навичок, якими повинен володіти випускник юридичного ВНЗ, щоб відповідати вимогам сучасного ринку праці; 2) вироблення рекомендацій щодо впровадження змін до навчальних програм юридичних шкіл України, які зможуть забезпечити формування таких практичних вмінь у студентів на етапі здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»; 3) організація та проведення круглого столу для представлення рекомендацій Міністерству освіти та науки, Міністерству юстиції, залученими юридичними ВНЗ та іншими зацікавленими установами.

Грант буде наданий у розмірі до 180 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – п’ять місяців, починаючи приблизно з 20 травня  2014 року.  

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 25 квітня 2014 року.  

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в Запиті на подання заявок та додатках до нього в наступних файлах.

Контакти

  • Ольга Галицька
  • 044 581-33-03

Коментарі

Ольга Галицька   3662 дні тому   #  

Шановні потенційні апліканти!
До оголшення чомусь не прикріпились файли з описом грантової програми, інструкція та аплікаційна форма. Усі ці документи можна завантажити з сайту проекту USAID "Справедливе правосуддя" http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/84

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.