bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів з промоції та формування динамічного сектора культури
27.03.2014

Міжнародний фонд культурного розмаїття, створений відповідно до ст.18 Конвенції ЮНЕСКО про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження, оголошує конкурс заявок на фінансування проектів (максимальна сума фінансування  - 100 тис. дол. США) та надання допомоги на підготовку проектів (максимальна сума фінансування – 10 тис. дол. США).



Міжнародний фонд культурного розмаїття, створений відповідно до ст.18 Конвенції ЮНЕСКО про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження, оголошує конкурс заявок на фінансування проектів (максимальна сума фінансування  - 100 тис. дол. США) та надання допомоги на підготовку проектів (максимальна сума фінансування – 10 тис. дол. США).
 
Фонд надає підтримку проектам, спрямованим на промоцію та  формування динамічного сектора культури, створення, виробництво, поширення та доступ до розмаїття форм культурного самовираження, а також зміцнення інституційної інфраструктури, підтримки життєздатних місцевих і регіональних культурних індустрій.
З 2010 року Фондом було профінансовано 71 проект у 43 країнах світу (близько 4,6 млн. дол. США). Проекти охопили широкий спектр досліджень від розробки та реалізації політики у галузі культури до створення нових бізнес-моделей культурної індустрії.
Кожна країна-сторона Конвенції ЮНЕСКО про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження може подати 4 заявки (2 -  від урядових структур та 2 – від громадських організацій).
Кінцевий термін подання заявок – 20 квітня 2014 р.
Детальніша інформація щодо участі у конкурсі, аплікаційні форми та вимоги  до них розміщені на офіційному сайті ЮНЕСКО.
Заповнені аплікаційні форми проектних заявок просимо надсилати до Управління міжнародного співробітництва Міністерства культури України (e-mail: [email protected], тел. (044) 234-41-93).

 

Контакти

  • http://en.unesco.org/

Коментарі

Сумщенко Ірина   3703 дні тому   #  

Дуже потрібний конкурс!

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Малицький   3698 днів тому   #  

Колись найкультурніший в Європі народ зо час спілкування з "братом" навчився красти і пити, нецензурно висловлюватися і, замість церкви, відвідувати різні розпусні заклади, заходи і бути байдужим до Батьківщини. Споживацтво перевершило навіть тваринні інстинкти. Стало страшно виходити з дому: як не фізично, то морально. Волієш бути сліпим і глухим.
Традиційна Церква втрачає позиції. Добре, що хоч протестантські Церкви якось навчилися зацікавлювати молодь.
Олександр Малицький

  •   Пiдписатися на новi
Сумщенко Ірина   3698 днів тому   #  

Я в таких випадках відповідаю: "А не потрібно узагальнювати!!!!Говоріть самі за себе.Адже зручно ховатися за таким узагальненням!!Ніби правда, і ніби не я". Чому ви не говорите- "Я навчився красти і т. д...?" І що це за позиція? - "Краще бути сліпим і глухим?" Краще тоді лягайте та вмирайте! А відповідь є!!!КРАЩЕ БУТИ САМИМ СОБОЮ!! ЦЕ ІНОДІ СКЛАДНО, АЛЕ МОЖЛИВО!! КОЖЕН НЕСЕ СВІЙ ХРЕСТ САМ!!!

  •   Пiдписатися на новi
Наталья Суминова   3698 днів тому   #  

Александр, не могу согласиться с Вами по некоторым моментам. Я знаю примеры, когда наши традиционные церкви проводят большую воспитательную и просветительскую работу с разными слоями населения. Организовали молодежный центр, работают с бывшими ЗК.Не только помогают одеться-обуться, кормят, но и трудоустраивают. Работают с неблагополучными семьями, с ВИЧ-инфицированными, с детскими домами. И это еще не все. Может быть там, где Вы проживаете священники "просто ходят на работу" . Но и тут есть прекрасная возможность Вам проявить себя - организуйте вместе народ. Не ждите, когда кто-то начнет Вас развлекать или проводить работу.

  •   Пiдписатися на новi
Наталья Суминова   3698 днів тому   #  

И второй момент. На свете есть много разных братьев. Никто Вас не заставлял воровать, пить и т.д. Решение каждый принимает самостоятельно. Не ищите виноватых. Начните действовать, результат увидите быстро - мир вокруг станет совсем другим. Успехов!

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Малицький   3697 днів тому   #  

Дякую за правильні і справедливі слова. Мене просто пригнічує, що вже не лише на вулиці бачиш дітей з мамами у різних "генделиках" або й просто гуляючих з пляшками в руках, цигарками в зубах і матом на язиці. Колись я ставив вимогу виключити з технікуму (я - викладач) старосту моєї групи, яка на практиці, не помітивши моєї присутності, вжила нецензурних слів. А тепер вже у школі вчителі не звертають уваги на нецензурщину від школярів або й самі вдаються до подібної лексики. Чого ж чекати від їхніх дітей!
Я сам православний, але, коли в тролейбусі втихомирював молодика, який вголос матюкався, а він сказав, що когось підріже, щоб знову сісти, бо після тюрми йому ніде нема місця, я порадив йому баптистську церкву, де його помітять і спробують допомогти. На жаль, у більшості православних церков, ніхто не цікавиться, з чим парафіяни прийшли і з чим підуть...
Я не такий байдужий, як про мене склалося враження. Екологією і політикою займаюся вже понад чверть століття. Але зараз у ситуації російської окупації нерви здають від безсилля запобігти цьому. Записався в Народне ополчення (мені 70 років), але нічого не відбувається на рівні влади, ніякої оборонної діяльності. А я не хочу ні своїм, ні чужим дітям долі, яку мав сам і мали мільйони українців під Росією, без різниці - царською, ленінсько-сталінською чи путінською
Вибачте, дякую за крихту оптимізму.
Олександр

  •   Пiдписатися на новi
Сумщенко Ірина   3696 днів тому   #  

А ви з Криму? Нерви здають у всіх..Суспільство розділилося на байдужих, продажніх і патріотів.Хто сказав, що патріотам легко? Подивіться, як виїжджають з Криму наші офіцери- кидають майно, забирають найдорожче- сім'ї, і за власний кошт виїздять..Ніхто не допомагає..Затомість тошно дивитися на майбутніх кандидатів в президенти.Чи хоть хто з них опікувався долею солдат, які і досі не виїхали з Криму???- Залишились вірними присязі..Гірко..

  •   Пiдписатися на новi
Наталья Суминова   3694 дні тому   #  

Александр,
к сожалению, горькая правда в Ваших словах. Родина никогда не ценила своих героев(только посмертно). К сожалению правда, что новая власть решает свои задачи, а не проблемы страны и просто бросила всех. И мы все барахтаемся, пытаемся выжить, спасти свою Родину. У нас у каждого она своя: в Киеве, в Крыму, в Донецке и все это - Украина. К сожалению, к большому сожалению, народ опустился. Да, молодые мамашки с бутылкой и сигаретой, матом даже в обращении к своему собственному ребенку - это стало обыденным. В мире есть и будут противоположности, как у магнита: север и юг, белое и черное, верх и низ. Иначе нельзя. Вы - на положительной плоскости, а кто-то упал. Вот и досталась Вам и всем подобным задача вытягивать из грязи таких людей, или менять что-то к лучшему. Да, тяжело. Очень тяжело. Но Вы - то не согласитесь опускаться ниже? Тогда за дело. Да, тяжело. У нас, в Донецке, сегодня продолжается захват власти. Сами гос.власти при этом ничего не делают, а рядовые дончане пытаются сплачиваться и действовать. Некоторые сегодня расстроены основательно и пишут в сети : " Кому, кроме самих дончан, нужен Донецк в составе Украины?" Многократные обращения к Турчинову остались незамеченными и неуслышанными. Войны мы не хотим. И в Россию не хотим. А нас просто сдают. И нервы тоже сдают. Вы занимаетесь экологией? Привет, коллега. Давайте успокоим друг друга и пообщаемся на эту тему. Думаю, Вам как опытному экологу, будет чему нас поучить. Буду рада знакомству на ФБ.

  •   Пiдписатися на новi
Віра Поровська   3693 дні тому   #  

Наталіє, я з Києва. У нас нова влада також не ідеальна,вона не нова, та я бачу реальні її кроки до змін і на рівні всієї країни і на рівні міста. Знаємо, у вас протистояння в розпалі, та тільки ви зможете змінити ситуацію на місцях. Переважна більшість киян разом з вами, ми навчилися спати із ввімкненим інтернетом і прокидаємося декілька раз на ніч, щоб подивитися новини з наших східних міст, ми пережили жорстке протистояння і наша велика мрія, щоб не було більше в Україні таких розправ, як в Києві. Ми ніби пройшли в останні місяці ще одне життя, стали дорослими і зрозуміли, наскільки від регіону до регіону ми різні, та ми - одна країна, і навіть, якщо кияни не присутні на вулицях та площах Донецька, ми з Вами і ваш біль віддається в наших скронях і серцях. Я молюся за нашу країну щоранку, тепер ще буду молитися за ваш і наш Донецьк.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.