bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір територіальних громад щодо впровадження плану дій зі сталого енергетичного розвитку
05.03.2014

ЛогоГромадська організація «НОВА Енергія» за підтримки проекту ЄС «Енергія для Східних Мерів» (www.e4em.eu) оголошує про конкурсний відбір територіальних громад, яким буде надано підтримку з розробки та впровадження «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку» (Sustainable Energy Action Plan, SEAP).

В рамках відбору перевага надаватиметься громадам Харківської, а також Донецької, Луганської та Полтавської областей із населенням до 200 000 осіб, що мають намір здійснювати діяльність у сфері підвищення енергоефективності, скорочення викидів CO2 та збільшення виробництва енергії з поновлюваних джерел.

В рамках ініціативи може бути надана фінансова допомога (МТД) у обсязі від 300 тис. до 700 тис. євро. Обов’язковою умовою надання фінансової допомоги є спів-фінансування у обсязі від 20%.

Відбір територіальних громад та реалізація проекту проходитиме у три етапи.

  1. Подача концептуальної згоди щодо залучення до реалізації ініціативи, підписаної головою територіальної громади (Міським головою, Селищним головою або головою сільської ради). Кінцевий термін подачі документу: 12:00 17 березня 2014 року.
  2. Розробка «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку», підготовка необхідної документації. Кінцевий термін: 5 червня 2014 року.
  3. Реалізація «Плану дій», включаючи модернізацію інфраструктури.

Детальна інформація щодо «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку» англійською мовою можна завантажити за посиланням: http://www.e4em.eu/news/view/34

Коротка інструкція щодо «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку» російською мовою у прикріпленому файлі.

Пропонуємо концептуальну згоду та додаткову інформацію надсилати на електронну адресу: [email protected]

За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: 097-94-32-944

Контакти

  • 097-94-32-944

Коментарі

Скочко Сергій   3704 дні тому   #  

Ми, [email protected] готові прийняти на себе впровадження «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку». Вже розроблений генеральний план селища на території якого буде вироблятися електроенергія з відходів агропромислового комплексу, людських фекалій, а також інших відходів виробництва та твердих побутових відходів.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.