bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

04.04.2023: Презентація - запуск Інтерактивної Інвестиційної Карти Кременецької громади
29.03.2023

Новина - вогонь! Громадська організація Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад спільно із Кременецька громада запрошують усіх бажаючих на презентацію-запуск Інтерактивної інвестиційної карти Кременецької громади.

Наш публічний захід відбудеться об 11 годині 4 квітня цього року у верхній залі Центру культури і дозвілля Кременецької міської ради, вул.Шевченка 58.

Порядок денний заходу:

◾️ Вступне слово

◾️ Олеся Залуська, керівниця Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України"

◾️ Андрій Смаглюк, міський голова Кременця

◾️ Презентація Карти від розробника МagneticOne Municipal Technologies

◾️ Відповіді на запитання від присутніх.

Тривалість заходу - близько 45 хв.


Проєкт, що має на меті відображення інвестиційного потенціалу громади, надасть можливість комплексно оцінити інвестиційні можливості громади, оглянути інвестиційну інфраструктуру та ознайомитися з її конкурентними перевагами.
Інтерактивна карта забезпечуватиме вільний доступ інвесторів, підприємців, усіх зацікавлених юридичних та фізичних осіб до актуальної інформації про інвестиційний, інфраструктурний та ресурсний потенціал Кременецької громади.

Радо чекаємо на нашій презентації усіх зацікавлених: міську та районну владу, місцевий бізнес, активістів громади.
Запрошуємо місцеві та обласні засоби масової інформації. На вашу присутність дуже розраховуємо, розуміючи, що поширення інформації про Інвестиційну карту нашої громади дозволить швидше досягнути цілей проєкту.
Також просимо на захід представників влади та бізнесу із сусідніх громад.

Отже. Вівторок, 4 квітня 2023 року. м.Кременець, що на Тернопільщині.
Довідки стосовно участі в заході Viber чи WhatsUP за тел. +380 96 479 0700

Інвестиційна карта Кременецької громади вже функціонує. Розробники зараз працюють над адаптацією до запуску на смартфоні.

Заходьте на карту, а в коментарях до цього допису давайте свої пропозиції щодо її роботи, обов’язково врахуємо Ваші зауваження:
https://experience.arcgis.com/experience/0bfd1cde437944ccb5afdacf6cf1985a/?draft=true&views=%D0%9E%D0%B1%27%D1%94%D0%BA%D1%82%D0%B8

 

Нагадуємо, що функціонал системи дозволяє в оперативно доповнювати карту інформацією про нові ділянками чи об’єкти. І це можна зробити власнику ділянки, будівлі чи приміщення для ведення бізнесу за цим посиланням: https://survey123.arcgis.com/share/eb0f73cf897e4fb88865ab8bcd671f15


Подавайте інформацію на Карту про обєкти, що знаходяться у Вашій власності.
Реалізація проєкту не передбачає отримання прибутку, тому подання інформації на Інвесткарту Кременецької громади є абсолютно БЕЗКОШТОВНИМ. Єдина вимога - місцезнаходження об’єкту повинно бути на території Кременецької громади.

Усіх краян просимо поширити у FB даний допис для більш інтенсивного інформування місцевого та релокованого бізнесу про нові можливості, що спрятиме швидкому залученню інвестицій у наш регіон.

Інтерактивна карта створена ГО Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад в рамках Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Фонд Східна Європа.

Контакти

  • 0964790700

Коментарі

Мирослав Куза   387 днів тому   #  

Наш публічний захід відбудеться о 11 годині 4 квітня цього року у верхній залі Центру культури і дозвілля Кременецької міської ради, вул.Шевченка 58.
Закралась неточність. Презентація буде 4 квітня але не в 10 годині а в об 11ій

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   387 днів тому   #  

Добрий день, пане Мирославе. Оновили дану інформацію і в оголошенні.

  •   Пiдписатися на новi
Мирослав Куза   387 днів тому   #  

Просимо вибачення

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.