bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-конференція «Кращі практики цифрової трансформації ОГС України»
22.07.2021

 
27 липня 2021 року Ресурсний центр ГУРТ запрошує лідерів та менеджерів організацій громадянського суспільства на  підсумкову онлайн-конференцію  “Кращі практики цифрової трансформації ОГС України”.
 
Мета конференції: продемонструвати процес цифрової трансформації ОГС на прикладах успіху проєктів, реалізованих за допомогою продуктів TechSoup та сервісів ГУРТа з розгортання корпоративних хмарних рішень.
 
Якщо ви давно прагнете втілити цифрові трансформації у вашій організації, але вагаєтесь або вам важко зрозуміти з чого почати - спікери конференції поділяться своїм досвідом та результатами напрацювань успішних кейсів, розкажуть про виклики, з якими стикаються громадські організації, та про зміни, що відбуваються в організаціях після реалізації проєктів. 
 
За результатами конференції планується розробка переліку викликів та їх рішень по основним аспектам цифрової трансформації: стратегія, технологічна спроможність, адаптація команди та цифрова безпека.
 
Реєстрація на захід триватиме до 25 липня включно за посиланням
 
Час проведення: 14:00-16:00
 
Увага! До конференції зможуть долучитись тільки зареєстровані представники ОГС. Встигніть забронювати свою участь, адже кількість осіб на захід обмежена. 
 
З 2016 року Ресурсний центр ГУРТ у партнерстві з TechSoup реалізовує Програму технологічної підтримки НПО України (TechSoup Україна), яка пропонує неприбутковим організаціям програмне забезпечення відомих ІТ-компаній на пільгових умовах.
 
Конференція відбуватиметься в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
 

Коментарі

Анна Чайковська   1002 дні тому   #  

А я щось не могла зареєструватися... з технічних причин...

  •   Пiдписатися на новi
Валентина Сільніцька   1002 дні тому   #  

Пані Анно, будь ласка, спробуйте зареєструватись ще раз, у нас не було технічних проблем.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.