bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кар’єра фандрейзера
20.05.2021

Іноземним словом фандрейзер, називаються нині ті сміливі люди, діяльність яких спрямована на те, щоб шукати фінансування та ресурси для своєї організаціі, заходу, проекту. Як сьогодні не фандрейзити благодійним фондам, адже саме активне залучення коштів наповнює їх бюджет для допомоги вразливим категоріям.

Ми, перший в Україні Соціальний консалтинг «Параграф», у лютому 2021 провели експертне опитування на сторінках Інтернет порталу «Гурт» https://gurt.org.ua/news/events/66459/
та у соціальних мережах ФБ та ТГ.
З рештою, маємо дані власного опитування фандрейзерів, з якого можемо зробити висновок, що : Професія фандрейзер існує!

Це фахівці, що постійно намагаються підвищувати свої компетенції. На ринку праці в Україні фандрейзери затребувані в сфері освіти, культури та діяльності громадських організацій та благодійних фондів. Відповідно до досвіду та розвитку соціального сектора в Європі та США, можна з впевненістю сказати, що в Україні фандрейзер - професія, що набуває популярності.
Відповідно до відповідей опитуваних, бачимо необхідність у створенні партнерства - Асоціації фандрейзерів, яка б дозволила вирішити проблеми з наявністю постійних та сплатоспроможних клієнтів . Обговорити важливі питання, проблеми, тренди, кар’єру фандрейзерів запрошуємо на закритій онлайн зустрічі.
Тож, шановний/шановна фандрейзере/фандрейзерко! Якщо бажаєш мати достатньо оплачуваної роботи, інформаційну підтримку, можливість обміну досвідом, штормінгу проектних ідей, приходь 5.06 о 12:00 на закриту зустріч фандрейзерів, що організовує СК Параграф.
Зустріч модеруватиме досвідчена експертка з розвитку бізнесу та громад, тренерка, фасилітаторка, фандрейзерка, власниця СК Параграф Тетяна Гончаренко.
За півтори години обговоримо теми, що найбільш хвилюють кожного фандрейзера:
-трендові інструменти фандрейзинга,
-як побудувати успішну кар’єру фандрейзера;
⁃ що краще ставка чи аутсорс і який розмір винагороди за роботу фандрейзера можна отримати досвідченому фандрейзеру та фандрайзеру початківцю вже сьогодні. Чекаємо на тебе. Буде цікаво та корисно!

Отримати запрошення на зустріч - реєструйтеся: https://forms.gle/Krdz7RyBWTzF7pUw5

Контакти

  • 0675118371 Орт директорка СК Параграф Познанська Катерина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.