bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пригоди фандрейзерів в Украіні
09.02.2021

Іноземним словом фандрейзер, називаються нині ті сміливі люди, діяльність яких спрямована на те, щоб шукати фінансування та ресурси для своєї організаціі, заходу, проекту. Як сьогодні не фандрейзити благодійним фондам, адже саме активне залучення коштів наповнює їх бюджет для допомоги вразливим категоріям. 

Гроші- це той ресурс , якого потребує сьогодні і громадський сектор України і малий середній бізнес . І якщо для бізнеса підприємницька діяльність є прибутковою, то фандрейзити для неприбуткових організацій в 100 разів складніше і водночас легше. Фандрейзити можна ж не тільки кошти, але й різні ресурси різними інструментами питання у професійності фандрейзера. 

Тож як живеться нині фандрейзерам професійним та тим, хто тільки вступив на шлях? 

Наш Соціальний консалтинг Параграф оголошує експертне опитування для цих сміливих людей, що не покладаючи рук і ніг знаходяться у пошуках ресурсів для причинення добра.

Опитування анонімне. Будемо вдячні за відверті відповіді :

Шановний фандрейзер! Перейдіть будь ласка за посиланням. Там Вас чекає анкетування. Дослідження проводиться з метою визначення кола проблем сучасного українського фандрейзера: http://bit.ly/39CF5Ot 

 

Контакти

  • Контактний телефон для ваших запитань: 0675118371 Катерина Познанська - директор СК Параграф.

Коментарі

Василь Зіняк   1159 днів тому   #  

Актуальна тема

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.