bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рейтинг економічної євроінтеграції українських областей: динаміка за 6 років
18.05.2021

Презентація результатів розрахунку Індексу євроінтеграційного економічного поступу та Порталу економічної євроінтеграції областей

Де:                          ZOOM

Коли:                      26 травня 2021 року (середа)

Початок заходу:      12:00 година

Реєстрація:              https://forms.gle/R5Ehve9kXUno2xDd8

Запрошуємо на конференцію «Рейтинг економічної євроінтеграції українських областей: динаміка за 6 років», під час якої будуть презентовані результати комплексного дослідження інтеграції областей до європейського економічного простору за 2014-2019 роки. Головним інструментом дослідження є Індекс євроінтеграційного економічного поступу регіону.

Індекс євроінтеграційного економічного поступу регіону – інструмент, адаптований до наявного інформаційного забезпечення, а також останніх змін, що відбулися на регіональному рівні інституційної підтримки євроінтеграційних економічних зрушень. До складу Індексу увійшли 15 індикаторів глибини торговельно-економічних зв’язків регіону з ЄС та 6 індикаторів рівня інституційної підтримки, яку обласні державні адміністрації забезпечували для зближення економік областей з ЄС. Регіональними експертами було зібрано понад 70 історій успіху, що демонструють реальний вплив проєвропейських реформ на нарощування експортного та інвестиційного потенціалу регіону.

Під час заходу буде також презентовано Портал економічної євроінтеграції областей – перший інформаційний ресурс, що демонструє динаміку торгівельно-економічних відносин українських регіонів з ЄС та інституційної підтримки даного процесу регіональними органами влади.

В рамках заходу відбудеться фахове обговорення питань виконання економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС та її впливу на регіони.

Зареєстровані учасники напередодні заходу отримають фінальну програму та гіперпосилання для підключення до Zoom-конференції.

Довідково:

Захід проводиться Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень та Асоціацією регіональних аналітичних центрів в рамках проєкту «Індекс євроінтеграційного економічного поступу: посилення підтримки громадянського суспільства у здійсненні проєвропейських економічних реформ у регіонах України» за фінансової підтримки програми «MATRA», що виконується в Україні Посольством Королівства Нідерландів.

Контактна особа:

Максим Корявець

Керівник Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень

[email protected]

+380 063 57 94 655

Коментарі

Віктор Козоріз   1070 днів тому   #  

Було б добре на сайті Фонду оприлюднити електронну версію аналітичного Звіту по ІЄЕП для широкого ознайомлення з цим аналітичним продуктом.

  •   Пiдписатися на новi
Літвінов Олексій   1070 днів тому   #  

Аналітичний звіт можна завантажити за посиланням: https://ru.scribd.com/document/508512443/IEEP-2014-2019

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.