bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Grammarly надаватиме безкоштовний доступ до свого продукту неурядовим організаціям
23.04.2020

22 квітня 2020 р.  Компанія Grammarly, яка розробляє онлайн-сервіс на основі штучного інтелекту для допомоги в написанні текстів англійською мовою, оголосила, що пропонує свій продукт безкоштовно  неурядовим організаціям у всьому світі.

Зокрема, такі організації зможуть подати заявку та отримати доступ до розширених рекомендацій щодо поліпшення текстів у Grammarly Premium, а також до адміністративних функцій управління Grammarly Business, що направлені на оптимізацію командної роботи з продуктом. 

Організації, які відповідають умовам безкоштовного надання послуг, отримають безкоштовний доступ до 31 грудня 2020 р. включно. 

«Команда Grammarly усвідомлює виклики, які постають перед людьми в усьому світі, і хоче запропонувати свою підтримку. Створивши цю безкоштовну пропозицію для неприбуткових і неурядових організацій, ми вбачаємо у ній можливість зробити щось значиме, — каже Доріан Стоун (Dorian Stone), керівник підрозділу Grammarly Business. — Ці організації забезпечують життєво важливі послуги і програми, але багатo із них зіштовхнулися з фінансовими труднощами. Ми знаємо, як наш сервіс допомагає командам досягати цілей, роблячи комунікацію чіткою та ефективною, тож сподіваємося, що наша пропозиція стане в нагоді і допоможе організаціям продовжувати свою важливу роботу».

Неприбуткові організації, які нині вже використовують онлайн-сервіс Grammarly, зазначають, що застосування продукту допомагає їм заощаджувати час, а це, своєю чергою,  дає змогу зосередитися на успіху своєї місії. Також вони покладаються на допомогу сервісу у підвищенні якості комунікації своїх працівників та підтриманні зв’язку зі своєю аудиторією. 

Мексикано-американський благодійний фонд ресурсів (Mexican American Opportunity Foundation, MAOF) використовує продукт Grammarly для забезпечення якості комунікації. «Ми використовуємо Grammarly передусім для підготовки електронних листів та важливих пропозицій, що мають критичне значення для виділення коштів, — каже Ерл Вільямс (Earl Williams), ІТ-директор фонду MAOF. — Grammarly допомагає нашим співробітникам знаходити правильні слова, щоб максимально переконливо донести нашу позицію. А також дає змогу краще інформувати нашу аудиторію і робити ідеї зрозумілішими».

«Ми сподіваємося, що доступ до розширених функцій Grammarly Premium та Grammarly Business допоможе підтримати й українські організації, які використовують англійську мову для комунікації з партнерами. Проте це не єдиний вид підтримки, яку ми надаємо у відповідь на COVID-19, —  наголошує Дмитро Лідер, співзасновник компанії. —  Продовжуючи працювати для наших клієнтів у всьому світі, ми також прагнемо мінімізувати поширення вірусу і підтримати локальні спільноти. Ми вдячні організаціям, компаніям та людям, які допомагають лікарям та пацієнтам у боротьбі з COVID-19 і об'єднуються для захисту найуразливіших груп населення. Своєю чергою, ми надали благодійну фінансову допомогу кільком фондам, зусилля яких спрямовані на протидію пандемії. Більше про це можна дізнатись із нашої публікації у Facebook».  

Водночас Grammarly продовжує надавати надійний безкоштовний сервіс для тих, хто хоче вдосконалити навички письмового спілкування. Безкоштовний обліковий запис на платформі Grammarly надає доступ до базової підтримки грамотного написання текстів, який охоплює критично важливі поради щодо граматики, правопису і пунктуації, лаконічності, а також визначення тону повідомлення.

Надіслати запит на отримання пропозиції керівники неприбуткових і неурядових організацій можуть за посиланням grammarly.com/nonprofits-ngos.

Органи державної влади, освітні заклади та приватні фонди поки що не можуть долучитися до цієї ініціативи.

Джерело

Коментарі

Олександр Лісовський   1455 днів тому   #  

Вітаю. Спробував зареєструватися а пошту фонду не приймає - To be eligible for this offer, you must use an email address associated with a nonprofit organization or NGO.

Є якийсь реєстр щоб пошту сприймало як nonprofit organization or NGO.

  •   Пiдписатися на новi
Дмитро Якимець   1454 дні тому   #  

Все працює, реєстрація 5 хв, вже використовуємо. Єдине, що треба використовувати домен ГО (з gmail не логувалося) + завантажити свідоцтво неприбутковості. Дякую, дуже круто!!!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.