bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський бюджет: крок за кроком
19.02.2019

Захід направлений на людей, зацікавлених Громадським Бюджетом, які хочуть дізнатись більше про можливості ГБ, подачу проектів, волонтерство, соціальне підприємництво.

 З метою популяризації Громадського Бюджету та налагодження контакту між громадою, бізнесом та міською радою, громадська організація «Школа громадських проектів» спільно з та “Громадським бюджетом міста Київ”, «Центром суспільних комунікацій», «Центром розвитку інновацій», «Школою громадського бюджету», «Київським молодіжним центром»,  «Форумом розвитку громадянського суспільства» та «Клубом КСВ» проводить конференцію “Громадський бюджет: крок за кроком” у м. Київ.

До участі у заході запрошено учасників “Громадського Бюджету” минулих років, представників бізнесу, органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, активістів громадського руху Києва, засоби масової інформації, лідерів учнівського і студентського самоврядування.

Громадський бюджет – інструмент активних громадян для зміни Міста, району на краще. Проекти, які найбільше підтримають кияни шляхом е-голосування, будуть реалізовані Містом під контролем Команд та громадськості.

   Основні завдання конференції:

  • консолідація зусиль громадськості для участі у формуванні значущих для громади міста проектах; презентація проектів у форматі експрес-презентацій;
  • підвищення обізнаності громадськості щодо важливості участі у Громадському Бюджеті-2019;
  • обмін досвідом у реалізації кращих проектів-переможців;
  • популяризація прикладів взаємодії бізнесу, влади та громадськості в контексті розвитку українського суспільства;
  • створення комунікативної платформи для кооперації громадських зусиль та бізнесу з усієї України для реалізації соціально-значущих проектів.

Захід «Громадський бюджет: крок за кроком» відбудеться 22 лютого 2019 року о 10:00-15.00 у приміщенні КМДА за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 36.

Відкриє конференцію Поворознік Микола Юрійович, перший заступник Київської міської державної адміністрації. Серед спікерів конференції Лобойко Сергій - ідеолог ГБ, Стельмашов Артем - начальник відділу з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків управління з питань децентралізації, розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків секретаріату Київської міської ради. Коваленко Олексій - заступник директора КП “Центр публічної комунікації та інформації”, Куценко Анна - Директор “Київського молодіжного центру”, Медведенко Олена, співкоординатор Школи ГБ, Локтіонова Наталія - Співзасновниця Клубу Корпоративно Соціальної Відповідальності, Тюпа Оксана – Голова ГО Школа громадських проектів, Дарморіс Петро - Виконавчий директор Української соціальної академії.

  Під час виступу буде проводитись зйомка та онлайн-трансляція.

Контакти

Коментарі

Олександр Вісіч   1884 дні тому   #  

видаліть, будь ласка, не завершено опис події

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.