bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Програми технологічної підтримки НПО України в рамках Бієнале довіри (Львів)
10.10.2018

20 жовтня 2018 року Ресурсний центр ГУРТ в рамках Бієнале довіри проведе презентацію Програми технологічної підтримки НПО України (TechSoup Україна). Захід відбудеться о 14:30 в Центрі Митрополита Андрія Шептицького, аудиторія 303.

Успішна діяльність будь-якої громадської організації залежить від рівня довіри з боку бенефіціарів і донорів. Важливими чинниками суспільного визнання неприбуткових організацій є відкритість і прозорість. Однак використання неліцензійного програмного забезпечення призводить до специфічних репутаційних і безпекових ризиків, що, в свою чергу, веде до втрати довіри.

Більшість українських неприбуткових організацій, що використовують піратське програмне забезпечення, не прагнуть порушувати закон, але вважають, що не можуть дозволити собі придбання автентичних програм.

Програма технологічної підтримки НПО України (TechSoup Україна) забезпечує широкий доступ до легального ПЗ для неприбуткових організацій. Громадські організації-клієнти отримують не тільки регулярні автоматичні оновлення софту, але й, що важливо, уникають ризиків втрати важливої інформації.

Використання ліцензійного програмного забезпечення підтверджує відповідність міжнародним стандартам, серйозність і чесність НПО, допомагає підвищити рівень довіри як по відношенню до громадянської спільноти, так і в суспільстві в цілому.

Детальніше про Програму технологічної підтримки НПО читайте за посиланням.

Контакти

Коментарі

Пивовар Ельвіра   2015 днів тому   #  

Не можу зареєструвати організацію українською мовою.

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2010 днів тому   #  

Добрий день, пані Ельвіро! При реєстрації, будь ласка, використовуйте латиницю у назві організації. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.