bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мозковий штурм про права батьків у форматі законодавчого театру
21.09.2018

Показ форум-вистави за результатами Майстерні з законодавчого театру про потреби батьків з маленькими дітьми в Івано-Франківську.

Відкрита й прихована дискримінація родин із дітьми, недружня інфраструктура міста, яка не враховує потреб батьків з маленькими дітьми, як то – відсутність зручних пандусів для дитячих візочків і столиків для сповивання, недостатня кількість дитячих майданчиків з іграшками, складність з отриманням місця в дитячому садочку – теми, з якими учасниці й учасники працюватимуть у франківській Майстерні. Авторками сценарію та актрисами вистави стануть безпосередньо активістки. Формат форум-вистави передбачає можливість для аудиторії втрутитися у хід сюжету та випробувати власні стратегії для вирішення вказаних проблем.

На відкритій дискусії відбуватиметься планування подальших адвокаційних дій на місцевому та/або національному рівні за участі представників місцевої влади, громадських організацій й медіа.
Одним із ключових завдань проекту ми вбачаємо побудову діалогу та співпраці між жіночими організаціями і місцевою владою з питань локалізації державних політик у сфері гендерної рівності та миробудування, зокрема Національного плану дій “Жінки, мир, безпека” на період до 2020 року. У рамках майстерні будуть сформовані рекомендації місцевих активісток до влади щодо реалізації Національного плану дій. 

Формат вистави дозволить вам самим визначити в якій ролі ви опинитесь: однією з учасниць форум-вистави, глядачкою чи активною учасницею обговорення. Приходьте з подругами й друзями, в яких є маленькі діти :) 

Приходьте, якщо вам цікаво впливати на хід подій у виставі, говорити про важливе, якщо вас цікавить театр у поєднанні з активізмом, якщо ви хочете вплинути на місцеву політику й добитися змін.

Вхід вільний.

Виставу покажуть у Urban Space 100 за адресою вул. Грушевського, 19, Івано-Франківськ

Майстерня реалізовується Громадським об’єднанням “Театр для діалогу” в рамках проекту UN Women Ukraine “Ґендерна рівність в центрі реформ, миру та безпеки”, за підтримки Уряду Швеції. 
Ми працюємо з жінками по всій Україні вже три роки, за цей час нам вдалося представити досвід українських жінок, які відчули на собі збройний конфлікт, не тільки народним депутаткам та Міністрові з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, але також виконавчій директорці глобального офісу ООН Жінки Фумзіле Мламбо-Нгкуці під час її унікального візиту до України. 

Більше про заходи та діяльність організації ви знайдете на сайті - http://tdd.org.ua/ та сторінці у Facebook

Контакти

Коментарі

Ольга Павлова   2040 днів тому   #  

А коли то буде?

  •   Пiдписатися на новi
Олійник Єлизавета   2040 днів тому   #  

24 вересня о 15.00 в Urban Space 100 за адресою вул. Грушевського, 19, Івано-Франківськ

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.