bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний фестиваль «Простір танцю» (Київ)
20.09.2018

Професійний фестивальний рух у середовищі українського сучасного танцю розкриває свій потенціал. Сьогодні ми презентуємо нову подію:  Міжнародний фестиваль «Простір танцю».

Програму «Простору танцю» у Києві розпочне 30-го вересня перформанс польської танцівниці Аурори Любос «Ласкаво просимо», що відбудеться у просторі PostPlayТеатру (Нижньоюрківська 31, Поділ). Реєстрація на подію за посиланням: bit.ly/2PKV14u Після вистави відбудеться обговорення та дискусія. 

1-го жовтня, на сцені Київського академічного Молодого театру відбудуться дві прем’єри: вистава Totem Dance Group «Анігіляція» та «Проект Янка Рудзка: Багатоголосся» — результат колаборації польських, бразильських, вірменських та грузинських танцівників. 
2-го жовтня у Молодому театрі — вечір шедеврів: одна з кращих вистав театру танцю Польщі «Батай і світанок нових днів» Славека Кравчиньського та Анни Годовської та відвертий і проникливий спектакль «СОС (сповіщення осмислені спекуляції)» Buchok Art Family
Участь польських артистів у фестивалі підтримана координованою Інститутом Адама Міцкевича міжнародною культурною програмою ПОЛЬЩА 100, в рамках проекту НЕЗАЛЕЖНА 2017-2021.

Вистави та перформанси, що поєднують у собі різні культури, традицію та сучасне мистецтво, досвід і новаторство. Більше про заходи - на фб сторінці фестивалю: https://www.facebook.com/prostir.tancu/

Контакти для довідок та інформаційної співпраці:

+380966377270 , Олександр
e-mail: [email protected] 
molodyytheatre.com
totemdanceschool.com
@prostir.tancu

Контакти

Коментарі

Катерина Тягло   2045 днів тому   #  

Найочікуваніша танцювальна подія осені. Для кожного, кого цікавить сучасний танець - це відкриття.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.