bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський Марафон історій «Сила жінок. Історії натхнення»
22.02.2018

ГО ЦДРМ «Синергія» запрошує активних, цілеспрямованих жінок/дівчат з усієї України, які досягли відповідних успіхів в сфері своєї діяльності (мистецтво, наука, спорт, політика, громадський сектор, тощо) стати учасницями Марафону «Сила жінок. Історії натхнення» і розповісти про свої досягнення та їх вплив на свою громаду. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Для того, щоб приєднатись до Марафону необхідно заповнити Анкету та додати фото, або стати ініціатором такого інтерв’ю для жінки/дівчини, про котру варто розповісти.

Всеукраїнський Марафон історій «Сила жінок. Історії натхнення», по-перше, направлений на підвищення поінформованості української спільноти щодо існування активних жінок/дівчат-лідерок місцевого рівня, які внесли свій вклад в розбудову своєї спільноти, сприяли позитивним змінам або покращили рівень життя громадян свого регіону.

По-друге,  спрямований на підвищення впевненості та мотивації молодих дівчат/жінок бути більш активними як в своїй сфері діяльності, так і в громадському секторі, проявляти свої лідерські здібності завдяки ознайомленню з успішними історіями місцевих жінок/дівчат лідерок.

Марафон історій триватиме з 19.02-31.05.2018 р./(лютий-травень)

Найкращі історії учасниці Марафону отримають можливість бути представленими на Фотовиставці, організованої в рамках Проекту (березень 2018 р.).

Всеукраїнський Марафон історій «Сила жінок. Історії натхнення» є частиною Регіональної інформаційної кампанії «Сила жінок. Історії натхнення», яка проводиться в рамках реалізації ІІ-гої частину Проекту «Розвиток молодіжного жіночого лідерства в рамках Програми «Перший крок до успіх» в Південному регіоні». Проект фінансується за підтримки МБФ «Український жіночий фонд».

Відповідальність за зміст матеріалу несе ГО ЦДРМ «Синергія». Інформація, яку представлено в інтерв’ю, не завжди відображає погляди МБФ  «Український жіночий фонд».

Інформація про учасниць Марафону буде розміщатись на офіційних сторінках проекту в соціальних мережах:
www.facebook.com/firststeptosuccessSouth/
www.facebook.com/cddy1synergy/

Відслідковувати Марафон можна за наступними #хештегами:

#МояІсторіяУспіху;   #СилаЖінок_ІсторіїНатхнення; #CDDY_Synergy; #firststeptosuccessSouth; #FStSSouth.

Детальніша інформація про програму: www.uwf.org.ua; www.firststep.uwf.org.ua

Контакти

  • ГО ЦДРМ «Синергія»
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/cddy1synergy/

Коментарі

Лісненко Тетяна   2243 дні тому   #  

Доброго дня. Добра справа, яку ВИ робите. Багато людей, особливо жінок, сьогодні у розпачі, у зневірі, бо: робота відсутня, а якщо є - мізерна платня, діти роз"їхалися в пошуках роботи, пенсія - одна назва..... Скрізб неправда, жорстокість і обман. Але ж є сильні жінки, які, долаючи труднощі, досягають мети і успіхів. Я заповнила анкету і надіслала фото. Куди я маю надіслати інтерв'ю чи розповідь? Дякую. Тетяна.

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Котельнікова   2243 дні тому   #  

Доброго дня пані Тетяна! Щиро дякуємо за ваш коментар і за участь в Марафоні. Найближчим часом на основі заповненої вами Анкети буде створений тематичний пост і розміщений на офіційних сторінках Організаторів Проекту. Ви зможете переглянути його, перейшов в ФБ за наступними хештегами: #МояІсторіяУспіху; #СилаЖінок_ІсторіїНатхнення; #CDDY_Synergy; #firststeptosuccessSouth; #FStSSouth.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.