bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

The Global Goals Jam за підтримки ООН в Україні
17.11.2017

4-5 грудня 2017 р. в Україні відбувається the Global Goals Jam за підтримки ООН в Україні. 

Вас цікавлять демократичні реформи та покращення ситуації з правами людини у вашій громаді? У Вас є ідеї, якими Ви прагнете поділитися, як можна покращити життя у вашій громаді відповідно до Цілей сталого розвитку? Тоді Ви нам потрібні!

Ми живемо у світі, де є велика кількість людей, пристрасті, навичок та ідей, щоб зробити світ кращим. У сучасному світі ми стикаємося з багатьма проблемами, які потребують творчості, і щоб вирішити їх треба навчитися думати по-великому! Але, багато неймовірних ідей залишаються не реалізованими, якщо нема людей, які готові втілювати їх!  Ці люди розуміють: щоб творити великі зміни, слід починати з малого, і ми не можемо діяти самотньо.

Цього року в Україні відбувається the Global Goals Jam за підтримки ООН в Україні.

Ми обрали 5 цілей сталого розвитку, і запрошуємо молодь з усієї країни поділитися своїми ідеями, обрати одну з проблем, та допомогти змінити ситуацію. Нас цікавлять Ваші ідеї, як вирішити актуальні виклики, щоб ми могли працювати разом, думати по-великому, починати з-малого і діяти швидко.

Якщо у вас є ідеї щодо вирішення будь-яких з цих проблем, особливо у вашій громаді, ми хочемо про це дізнатися! Ми шукаємо яскраву та талановиту молодь віком від 18 до 35 років з усіх регіонів України, яка може взяти на себе ці виклики, і розказати, як можна подолати їх! Вибрані учасники будуть запрошені на 2-денну подію " the Global Goals Jam, яка відбудеться 4-5 грудня у м. Києві.

Для відібраних учасників буде забезпечено проживання і проїзд, а також відшкодується вартість квитків.

Просимо заповнити наступну форму, якщо Вас цікавить участь у the Global Goals Jam.

 

Контакти

Коментарі

Сердюк Володимир   2342 дні тому   #  

В анкете, в вопросе "Оберіть проблему, яка Вас найбільше цікавить за шкалою від 1 до 5 (де 1 - найбільше, 5 - цікавить найменше)" допущены ошибки, при любых выборах вариантов система не принимает ответ!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.