bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Столиця України об’єднає близько 100 підприємців з Донбасу
12.09.2017

12-13 вересня 2017 р. в Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України відбудеться виставка бізнесів з Донбасу «Cхід-Eкспо - 2017» від Програми розвитку ООН в Україні.

«Cхід-Eкспо - 2017» - це нова ініціатива для підтримки малого та середнього бізнесу (МСБ) Донецької та Луганської областей та розширення знань про підприємницьку діяльність, яка впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки урядів Польщі та Японії.

Захід відкриють: Перший Віце-прем’єр-міністр України, Міністр економічного розвитку і торгівлі, директор Програми розвитку ООН в Україні Янтомас Хімстра, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, голова Донецької військово-цивільної адміністрації, голова Луганської військово-цивільної адміністрації, заступник Посла Польщі в Україні Яцек Жур та Посол Японії в Україні Шікегі Сумі.

У рамках дводенної виставки в Києві підприємці з Донецької та Луганської областей презентують понад 80 бізнесів, які вдало розвиваються в регіоні. До того ж, усі бажаючі почують надихаючі історії успіху та вдосконалять бізнес-знання.

Завдяки заходу у відвідувачів з’явиться можливість знайти бізнес-партнерів, клієнтів, ринки збуту та встановити прямі контакти з професіоналами у потрібній сфері з усіх куточків України.

Панельні дискусії, тренінги, бізнес-консультації та майстер-класи від відомих спікерів допоможуть отримати навички для особистісного розвитку і бізнесу. Представники міжнародних організацій розкажуть про програми, послуги та ресурси, які доступні в регіоні та країні в цілому. Запрошені експерти:

  • Бенедікт Герман, спеціаліст з питань політики Групи з підтримки для України Делегації Європейського Союзу в Україні.
  • Сергій Комберянов, президент Lean Institute Ukraine (Київ). Займається впровадженням Lean на підприємствах України з 2013 року, до цього обіймав керівні посади в компаніях групи UDP, групи ISTIL та інші.
  • Владлен Сисун, експерт з маркетингу та цінової конкуренції в малому бізнесі. Координатор проекту ПРООН «Зміцнення бізнес-об’єднань малих та середніх підприємств».
  • Олег Мирошніченко, тренер/консультант з питань експорту на європейські та міжнародні ринки.
  • Дмитро Софіна, ІТ-підприємець. Співзасновник та директор ІТ-компанії Addeesoft, яка реалізує складні IT-розробки у сфері фінансових технологій, агробізнесу, системи продажів та smart city.
  • Олексій Кошелєв, генеральний директор Центру бізнес-технологій «Pro Business Center». Маркетолог, бізнес-аналітик.

Протягом двох днів учасники «Cхід-Eкспо - 2017» обиратимуть найцікавіший бізнес, який отримає спеціальну відзнаку.

«Cхід-Eкспо - 2017» буде цікавим та корисним не тільки власникам та керівникам малого та середнього бізнесу, а й усім, хто має жагу до нових знань та професійного розвитку. Також гості дізнаються про історії успіху підприємців, які отримали грант від ПРООН, що дозволив почати власний бізнес та успішно його розвивати.

Незважаючи на складну ситуацію на Донбасі, ділова активність людей залишається на високому рівні. Східний регіон України вже давно перестав бути місцем виключно з індустріальною історією. Сьогодні підприємці з Донецької та Луганської областей створюють успішні бізнеси в абсолютно різних сферах: IT-стартапи, виготовлення матеріалів з кам’яної солі для будівництва, миловаріння, робота з 3D-принтерами та багато цікавого.

Комплексна мета «Cхід-Eкспо - 2017» - створити якомога більше робочих місць для працевлаштування місцевого населення та завдяки МСБ забезпечити жителям Донбасу постійний дохід.

Довідка:

Проект «Cхід-Eкспо - 2017» реалізується ПРООН за фінансової підтримки урядів Японії та Польщі. Партнери проекту: Донецька та Луганська обласні державні адміністрації, Луганська агенція регіонального розвитку, Торгово-промислова палата України і Торгово-промислова палата Донецької області.

Захід відбудеться:

Дата та час: 12 вересня (з 10:00 до 20:00) та 13 вересня (з 10:00 до 18:00)

Місце: приміщення Торгово-промислової палати України, вулиця Велика Житомирська, 33.

Вхід вільний!

Подробиці на сайті: http://www.east-expo.com.ua

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

Володимир Шепелєв   2403 дні тому   #  

Информация о программе ПРООН в Киеве для ВПЛ поступила на почту 14.09.2017г, а речь идет об очередном объявлении, о том, что с 12 по 13 сентября 2017г. в Киеве для ВПЛ состоится презентация программы ПРООН для ВПЛ Киева (Столиця України об'єднає близько 100 підприємців з Донбасу 12-13 вересня 2017 р. в Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України відбудеться виставка бізнесів з Донбасу «Cхід-Eкспо - 2017» від Програми розвитку ООН в Україні. ) Такие казусы носят систематический характер, когда объявляется грантовая программа для ВПЛ Киева, о де факто, принять участие в ней невозможно, из -за того, что такие объявления либо появляются за пару дней до dedline приема заявок или окончания программы или вообще уже после ее проведения. Это лишний раз подтверждает, что победители - призеры, заранее уже определены среди лиц, аффилированных с организаторами таких программ, а публикации проводятся как фикции, для отчетности перед международной общественностью, а помощь ВПЛ, при этом просто распиливается.

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Шепелєв   2403 дні тому   #  

https://ord-ua.com/2017/01/20/dengi-na-donbass-15-milliarda-na-seminaryi-millionyi-na-velodorozhki---pilite-shuryi-pilite-/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.