bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Арт-інсталяція: «Новин немає, але я вірю…»
30.08.2017

Метафоричний лабіринт, створений художницею Дарією Кольцовою, присвячений родинам зниклих безвісти внаслідок збройного конфлікту на Донбасі. Арт-інсталяція відкрита з 31 серпня до 10 вересня на Софійській площі.

З нагоди Міжнародного дня зниклих безвісти людей Делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні присвячує цю арт-інсталяцію родинам тих, хто зник безвісти внаслідок збройного конфлікту на Донбасі.

Арт-інсталяція «Новин немає, але я не вірю…» — це метафоричний лабіринт, створений художницею Дарією Кольцовою. Він насичений справжніми емоціями та історіями сімей зниклих безвісти по обидва боки від лінії розмежування. Він знайомить з труднощами, з якими стикаються родини у пошуках своїх рідних. Інсталяція відправляє відвідувачів у подорож заплутаним світом пошуків й очікування та допомагає зрозуміти тих, хто хоче і має право знати, що сталося з їхніми рідними. Лабіринт побудований із фрагментів неіснуючих більше домівок, ніби зі шматків життів, які розпалися назавжди. Чи можливо вийти з цих заплутаних коридорів невизначеності?

Деталі: https://www.facebook.com/events/168237807069029/

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/168237807069029/

Коментарі

Олексій Соколов   2423 дні тому   #  

так верю или не верю? в заголовке одно, на афише другое..

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.