bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотовиставка «Від війни до відродження»
13.07.2017

Шоумен та громадський діяч, людина «3 в 1», як він себе називає (переселенець, учасник АТО та представник нацменшин) Карен Гамбарян презентує чернівчанам та гостям столиці Буковини аматорську фотовиставку у форматі «фотосушка»: «Від війни до відродження» 15 та 16 липня в Чернівцях відбудеться значна мистецька подія. На вул.Кобилянської "туристичної пішохідної візитки"чернівчанам та гостям столиці Буковини презентують аматорську фотовиставку у форматі «фотосушка»: «Від війни до відродження».

Цей мистецький проект , який  реалізується у рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США), спільно з ГО «Міжнародний рух ЄКО-КУЛЬТУРА» (Чернівці), покликаний показати громадянам України, як відновлюється життя на визволених територіях Донбасу. Бо в деякої частини суспільства, не без впливу ЗМІ, вже сформувався стереотип, що на цих землях, як кажуть самі місцеві: «Тільки випалена земля, по якій вештаються недобиті сепаратисти». Автор виставки руйнує ці стереотипи. Тільки-но повернувшись з Донбасу, де наразі проходив DonbasMediaForum, він демонструє у своїх роботах життя курортного містечка Святогірськ, відновлення житлових та адміністративних будівель Слов’янська, Семенівки, та інших населених пунктів. Також Карен Гамбарян збирається представити свої «шумєлки-тарахтєлки», музичні інструменти: від дримби та звичайної глиняної свистульки, до гитари та дудука. Адже кожен з цих інструментів має власну долю, довоєнну та воєнну, про яку їх власник також залюбки розповість. А може навіть і заграє?

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • +38(050)8211429
  •  +38(063)0239076

Коментарі

Карэн Гамбарян   2478 днів тому   #  

Запрошуєм усіх!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.