bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум депутатів місцевих рад «Посилення місцевої демократії» (Київ)
08.06.2017

9 червня 2017 р відбудеться форм «Посилення місцевої демократії». Мета Форуму - обговорити впровадження реформи з децентралізації, ознайомити з її кращими практиками, напрацювати рекомендації до органів державної влади, спрямовані на прискорення і ефективність перетворень на місцевому рівні.

Протягом останніх років в Україні реалізовується реформа з децентралізації.

Багато експертних кіл на урядовому та неурядовому рівнях супроводжують її втілення, здійснюють її обговорення, виробляють рекомендації щодо її пришвидшення та удосконалення.

Інститут Політичної Освіти спільно з партнерами  вирішив долучити до цього процесу безпосередніх учасників, представників громад на місцях – депутатів місцевих рад України.

Якими стали місце, роль та значення депутатів місцевих рад в умовах децентралізації?

Як співвідносяться законодавчі зміни щодо прозорості влади з реальною практикою підзвітності місцевих депутатів?

Яким чином забезпечити ефективність збалансованість та конкурентність місцевої влади, активізувати  роль громади в системі прийняття рішень органами місцевого самоврядування?

На ці та інші питання спробують відповісти понад 150 депутатів місцевих рад з різних областей України під час Форуму «Посилення місцевої демократії», який відбудеться 9 червня 2017 року в Колонній залі Київради.

Початок Форуму – 10.00

Прохання представників ЗМІ до 20.00 8 червня зареєструватися до участі у Форумі, надіславши на адресу [email protected] відповідне повідомлення, в якому зазначити ім’я та прізвище, назву ЗМІ та контактні дані. Також просимо зазначити в темі повідомлення «ЗМІ».

Тел. для контактів. 0961316368 – Ірина Чайка

Захід відбуватиметься в рамках проекту «Посилення місцевої демократії», який реалізовується Інститутом Політичної Освіти за сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED).

Місцеве самоврядування, децентралізація

Контакти: [email protected], 0442785516, 0961316368 – Ірина Чайка

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.