bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Показ документального фільму «К2 і невидимі помічники»
30.05.2017

9 червня 2017 р. о 19.00 в приміщенні бібліотеки Американських Рад з міжнародної освіти відбудеться показ документального фільму режисерки Іари Лі «К2 і невидимі помічники». 

Після показу запланована зустріч із авторкою. 

У фільмі режисерка Іара Лі з командою показують хроніку життя пакистанських носіїв і непальських шерпів на К2, другій за висотою гірській вершині у світі, яка розташована між Китаєм та Пакистаном. Знімальна група фільму супроводжувала офіційну пакистанську команду з колишніх носіїв, які успішно зійшли на К2 в 2014 році, на честь 60-річчя К2.

На тлі захоплюючих пейзажів, фільм зображує щоденні жертви та мужність корінних альпіністів-носіїв, які вирішили повернутися на К2, незважаючи на минулі трагедії.
У прагненні удосконалювати свою майстерність, ці горці забезпечують глядачеві свіжий погляд на культуру та національну трагедію Пакистану.

Тривалість фільму: 55 хвилин

Іара Лі живе і працює в США, родом із Бразилії, з корейськими коріннями. Іара створила організацію під назвою Cultures of Resistance. Місія організації – інформування громадськості про проблеми соціальної та економічної справедливості, сприяння миру і захист прав людини. 

Сайт організації: culturesofresistancefilms.com 

Захід пройде за адресою: вул. Еспланадна, 20 (6 поверх)

Вхід вільний.

Контакти

Коментарі

Вероніка Грищенко   2522 дні тому   #  

Друзі, ось лінк на зустріч у Facebook: https://www.facebook.com/events/796591980517535/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.