bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хакатон «Протидія корупції» (Київ)
01.11.2016

19 листопада 2016 р. Українська Соціальна Академія спільно з Комісією УГКЦ «Справедливість і Мир» запрошують на відкритий Хакатон «Протидія корупції». Дедлайн - 18 листопада 2016 р.

Хакатон відбудеться у приміщенні   MediaHub (вул. Суворова, 4/6, м. Київ,) з 10:30 до 15:00.

Корупція – одна із хвороб, якою хворіє сучасне суспільство. В українському контексті ця проблема є однією із найболючіших, про що сигналізують результати низки соціологічних опитувань та досліджень. Досліджуючи різні суспільні виклики, Церква також сформулювала позицію стосовно цього руйнівного явища і нещодавно Українською Греко-Католицькою Церквою було створено Центр протидії корупції, метою якого є поширення її позиції стосовно даної проблеми серед громадськості.

Метою заходу є презентувати цілі і завдання новоствореного Центру протидії корупції УГКЦ, консолідувати роботу різних громадських організацій, що переймаються даною проблемою, а також через відкриті дискусії та праці в групах окреслити практичні кроки в напрямку посилення боротьби з явищем корупції в нашій країні.

Запрошуємо до участі представників владних структур різного рівня, громадських організацій та ініціатив, метою діяльності яких є протидія корупції в різних сферах суспільного життя, а також усіх бажаючих долучитись до дискусій та обговорень з приводу цієї проблематики. Говоритимемо про SWOT аналіз проведеної діяльності, роль державного та громадського сектору, а також шляхи взаємодії церкви, бізнесу та третього сектору щодо протидії корупції.

Участь в Хакатоні – безкоштовна, за умови попередньої реєстрації за посиланням 

За додатковою інформацією звертатися:

Тел. 0962455634 – Петро Дарморіс

Email: [email protected]

Контакти

Коментарі

Олександр Северин   2740 днів тому   #  

Люди добрі, то мабуть все дуже добре і правильно, але вже мабуть днів сто як нема у Києві вулиці Суворова. А є вулиця генерала Михайла Омеляновича-Павленка.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.