bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Всеукраїнський Форум Соціальних Підприємців (Київ)
21.10.2016

16 листопада 2016 року у м. Києві відбудеться ІІ Всеукраїнський Форум Соціальних Підприємців.

Останній день подання - 23 жовтня 2016 року. 

На Форумі буде представлено кращий міжнародний та вітчизняний досвід, презентовано підходи до вимірювання соціального впливу СП, оподаткування, фінансування та програми підтримки СП в Україні та багато іншого.  

Для участі у Форумі запрошуються експерти з соціального підприємництва з України, Німеччини та Великобританії, соціальні підприємці, представники ресурсних центрів з розвитку соціального підприємництва, представники громадських організацій, партнери проекту, представники влади, традиційного бізнесу та медіа. Даний Форум стане у нагоді також вимушеним переселенцям чи тим, хто шукає шляхи для вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб, оскільки теоретична та практична інформація є максимально релевантною до сьогоднішніх умов. Попередня програма Форуму додається.

Для участі у Форумі необхідно заповнити форму за лінком.

Ми з нетерпінням чекаємо на Вашу реєстрацію до 23 жовтня 2016 року.

Запрошення для учасників будуть надіслані 25-го жовтня 2016 р. Ми розраховуємо прийняти до 300 учасників. Якщо кількість бажаючих прийняти участь у Форумі буде перевищувати кількість місць, пріоритет буде надано соціальним підприємцям, а також за принципом забезпечення рівномірного представництва з різних областей України.

Важлива інформація:

Програма заходу міститься у додатку.

Перед заповненням реєстраційної анкети, будь ласка, перевірте власний розклад, щоб уникнути накладок. Якщо потрібно скасувати заявку на участь у Форумі, будь ласка, повідомте організаторів, щоб ми запросили іншу людину, зацікавлену в СП (контактні дані організаторів укінці). Участь у Форумі безкоштовна. Організатори потурбувалися про забезпечення учасників обідом та перервами на каву. Учасники самостійно організовують свій проїзд до місця проведення.

Всі учасники заохочуються ділитися власним досвідом соціального підприємництва. Також пропонуємо представити соціальним підприємцям свій стенд на ярмарку соціальних підприємств, який буде організовано під час заходу. Для цього необхідно вказати про свій намір у реєстраційній формі та захопити з собою на Форум буклети/банери про власне СП, товари для презентації/продажу під час перерв та вкінці Форуму.

Організатор Форуму: Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи».

Проведеня ІI Всеукраїнського Форуму є одним із завдань передбачених проектом  «Соціальне підприємництво як інноваційний механізм вирішення питань суспільного розвитку» та організовується ГО «Молодіжний центр з проблем трансформації соціальної сфери «СОЦІУМ-ХХІ» спільно з Western NIS Enterprise Fund, Фондом Східна Європа та ChildFund Deutschland.

Захід фінансується Western NIS Enterprise Fund та співфінансується з коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини, наданих в рамках проекту “Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу”, що виконується Фондом Східна Європа та ChildFund Deutschland. Експерти з Великобританії залучаються у співпраці з Британською Радою. 

Контакти

  • Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи»
  • Марина Гончарова
  • [email protected]

Коментарі

Олександр Малицький   2752 дні тому   #  

Ми маємо молодих початківцв з цікавими і соціально-важливими проектами соціального підприємництва, але ще не є юридичними особами. Чи можуть взяти участь зі своїми проектами для пошуку партнерів? Якщо так, чи можуть вони розраховувати на відшкодування проїзду готелю?
З повагою, заст. голови Миколаївської обласної молодіжної громадської організації "Зелений рух" Олександр Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
Гончарова Марина    2748 днів тому   #  

Звичайно вони можуть відвідати Форум! Участь безкоштовна, а теми секцій будуть цікавими і для тих, хто лише планує створити соц підприємство.
Організатори Форуму не надають фінансової компенсаціїї учасникам. Учасники повинні самостійно потурбуватися про транспорт і, якщо необхідно, готель

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.