bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

V Форум вільної молоді (Київ)
01.04.2016

22-24 квітня у Києві збереться V Форум вільної молоді. Цьгоріч темою Форуму буде «Сильна Україна — Вільна Європа»

У стінах Верховної Ради України ВМГО «Європейська молодь України» збере молодь з різних куточків Україні,  представників Європарламенту, Д66 (парламентської нідерландської партії), дипломатів та експертів.

Серед тематик, які обговорюватимуться — результати референдуму 6 квітня, ефективність згуртування громадського суспільства України та Нідерландів, його сприйняття в Україні, у Нідерландах та ЄС, його сприйняття у колах бізнесу.

Програма також включає економічний блок (Зона вільної торгівлі з ЄС, молодіжне підприємництво, вільне бізнес-мислення), блок прав людини в контексті ситуації в Україні та євроінтеграції, політичний блок (громадська діяльність для молоді як політичний ліфт; європейський досвід молодіжних крил партії та можливості для для молодих європейців; ліберальні рухи та ініціативи в Україні; шляхи розвитку партій ліберального спрямування в Україні після Революції гідності).

Щодо технічних питань: учасникам з регіонів надається проживання  в готелі "Київ" та компенсація 50% вартості квитка (за ціною плацкарти).

Програма починається 22 квітня о 12:00.

Більш детально інформація про Форум, програму, спікерів і т.д. оновлюватиметься на фейсбук-сторінці Форуму:  https://www.facebook.com/events/247733232237157/

Зацікавлених взяти участь просимо заповнити до 12 квітня анкету за посиланням.

Контакти

  • ВМГО «Європейська молодь України»
  • [email protected]
  • 066-179-5434

Коментарі

Bолодимир Любивий   2917 днів тому   #  

Гідність - є персоніфікованою, результатом виховання. Гідність на рівні громади - сталий розвиток.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.