bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анкета щодо практик співпраці громадських об`єднань з комітетами ВРУ
08.05.2015

   

Лабораторія законодавчих ініціатив пропонує організаціям громадянського суспільства, які співпрацюють або мають досвід співпраці з комітетами Верховної Ради України, взяти участь в анкетному опитуванні та оцінці ефективності такої співпраці.  За результатами опитування планується розробити і передати у користування секретаріатів комітетів Верховної Ради України сучасну електронну базу даних громадських об’єднань з метою її подальшого використання у роботі комітетів.  

Попередній збір інформації та розробка бази даних громадських об’єднань є частиною проекту, що реалізує ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичність». Програма «РАДА», що виконується Фондом Східна Європа, сприяє становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу.

Електронну версію анкети можна знайти за посиланням: http://parlament.org.ua/index.php?action=news&ar_id=2924&as=0

Просимо надсилати заповнену анкету (дивіться додаток) за електронною адресою  [email protected] для заповнення електронної версії анкети (контактна особа: Тетяна Чернуха).

Коментарі

Раїса Бабченко   3277 днів тому   #  

якщо співпраця громад з владою стане першопорядною дією в суспільстві, то ми не будемо витрачати людські і матеріальні ресурси на вирішення військових питань, бо люди мудріші за політиків, вони думають про життя і розвиток .Приклад події на сході України та його наслідки

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.