bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IX Аукціон надій «Рухаюсь-живу»
18.12.2014

24 грудня 2014 року о 17.00 год. у Харківському інституті банківської справи Університету банківської справи Національного банку України (м. Харків, просп. Перемоги, 55) розпочнеться студентський благодійний ІХ Аукціон надій «Рухаюсь-живу».

Мета - збір коштів для придбання динамічних параподіумів для реабілітації хворих в Українському науково-дослідному інституті протезування, протезобудування та відновлення працездатності. Інститут займається вирішенням питань комплексної реабілітації інвалідів із патологією опорно-рухового апарату з усіх областей України.

На продаж виставлять лоти від відомих українців - вироби ручної роботи, сертифікати на послуги, мистецькі речі. Серед них ікона Святого Іоана Хрестителя з іконографічної збірки Блаженнійшого Патріарха Святослава - Глави і Отця УГКЦ, лялька-маґ’одза «Коник» від Інни Івасюк, вироби технікою мокрого валяння від Ольги Пінчак, лялька-мотанка зроблена з матеріалів, переданих з гарячих точок АТО від Лариси Теліженко, м’яч з підписами гравців та спортивна форма від ФК «Карпати» та ін. Загалом студентам вдалось зібрати близько 40 лотів і стільки ж цінних предметів для продажу на лотереї. Також для гостей Аукціону відбудеться показ модних речей з національною символікою, які теж можна буде придбати.

За словами голови студентської координаційної ради Катерини Кебедової, за результатами аукціону студенти планують закупити лінійку з кількох параподіумів на різний ріст. Ціна одного – 70-80 тис.грн. Лінійка складається з чотирьох.

Започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – дворазовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. За 8 років зібрано майже 2 млн.грн та здійснено вісім вагомих добрих справ. 

Реквізити для благодійних пожертв:

Студентський профспілковий комітет Львівського банківського інституту:

Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»

ЄДРПОУ 20805384

МФО 325796

Рахунок 26002300205785

Позначка «Для ІХ Аукціону надій»

 ****

Університет банківської справи Національного банку України вищий навчальний заклад, який має IV рівень акредитації, створений відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 24.06.2006р. Університет банківської справи НБУ об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут магістерської та післядипломної освіти у м. Києві.

Про Аукціон

„Аукціон надій” – щорічний наймасштабніший щорічний благодійний захід, який проводять студенти Університету банківської справи НБУ.

Зазвичай, лотами на Аукціоні виставляються  речі відомих в Україні осіб - авторитетних осіб з галузей політики, економіки, культури, шоу-бізнесу, спорту тощо.

«І Аукціон надій» (м. Львів), 2006 рік – зібрано 43 800 грн. Обладнано мультимедійний клас у Школі соціальної реабілітації м.Городка.

«ІІ Аукціон надій» (м. Львів), 2007 рік – зібрано 75 тис. грн. За ці гроші куплено інкубатор екстра-класу для пологового будинку №1 м.Львова – найкращий на сьогодні в області.

«ІІІ Аукціон надій» (м. Львів), 2008 рік став масштабним заходом, що включав круглі столи, флеш-моби, залучення сторонніх організацій, створення сайтів та банерів тощо. Результат – зібрано понад 200 тис. грн. Відкрито перший в Україні Храм Пам’яті у відреставрованій старовинній дерев’яній церкві у селі Кути Буського району.

«ІV Аукціон надій» (м. Черкаси), 2009 рік. Мета заходу – привернути увагу громадськості до збереження малих річок України та очищення ріки Вільшанка. Результат - зібрано майже 200 тис. грн., розпочато очищення русла річки, здійснено конкурс на його оздоблення, укріплено береги у селі Млієві.

«V Аукціон надій» (м. Харків), 2011 рік - зібрано майже 200 тис. грн., облаштовано реабілітаційний кабінет у Харківському обласному спеціальному загальноосвітньому навчально–виховному закладі для дітей з вадами слуху.

«VІ Аукціон надій» (м. Львів), 2011 рік – зібрано більше 200 тис. грн. Відкрито перший в Україні центр соціокультурної реабілітації у спецбібліотеці для людей з вадами зору ім. Шевченка, створено студію звукозапису, видано книгу поезій плоскодруком.

«VII Аукціон надій» (м. Київ), 2012 рік. Зібрано понад 200  тис. грн. Усі 10-класники українських інтернатів отримали навчальну літературу та стали слухачами лекцій з освоєння азів фінансової грамотності.

«VIIІ Аукціон надій» (м. Черкаси), 2013 рік. Зібрано понад 250 тис грн. Відкрито дубову алею у селі Моринці, встановлено буккросингову шафу.

Нагороди:

  • Аукціон надій» – переможець у номінації «Благодійна акція року» Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2012 та 2013». Окрім того, за результатами онлайн-голосування у 2012 році Університет обійняв третє місце за почесне звання «Народний благодійник». За навчальний заклад проголосувало майже 5 тисяч українців.
  • Cпеціальна нагорода конкурсу “Благодійник року-Львівщина 2011”.
  • Приз «Народний благодійник» V Національного конкурсу «Благодійник року» ВБО «Асоціація благодійників України» за проведення щорічного благодійного студентського заходу «Аукціон надій», 2010 р.
  • Серія фото І-го «Аукціону надій» перемогла в номінації «Благодійність і соціальний захист» у ІІ Всеукраїнському фотоконкурсі «Благодійність крізь призму об’єктива», 2010 р.

Контакти

  • Панченко Ольга Вікторівна
  • Відділ маркетингу та зв’язків із засобами масової інформації Університету банківської справи Національного банку України
  • тел.. : +38 (044) 230 16 03
  • E-mail: [email protected]

Коментарі

Виктория Яременко   3411 днів тому   #  

Сподівання лише на благодійності. Спасибі Вам!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.