bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестивалі, велонавчання, форум, пікнік, виставки, кольоровий пробіг
12.09.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

13 вересня 2014 рік- Kyiv Kustom Kulture 2014. Кyiv Kustom Kulture – єдиний фестиваль кастом культури на території України, метою якого є об’єднання авто-, мото-, велобудівників і художників під одним дахом з улюбленою музикою, танцями і всім тим, що створює дух цієї культури.

Читати більше… 

13-14 вересня 2014 року – ГогольFest. У атмосфері фестивалю літають невидимі іскри, які здатні надихнути кожного на кардинальні зміни у своєму житті. Кожний куточок вільного простору наповнений змістом, кожна подія заповнена безліччю питань, і кожний з нас вийде з території Гогольfestу з переповненим від яскравих ідей мозком, надзвичайних мрій та з силами до неймовірних змін.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року –  відбудеться захід “Осінь весільна” у Національному музеї народної архітектури та побуту України. Осінь - це період весілля. На сцені Співочого поля Музею будуть показані весільні обряди: сватання, випікання та прикрашання короваю, розплітання коси, приїзду молодого, зустрічі невістки, викупу молодої, перезви тощо.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року – обрядодійство “Весілля свічки” в Музеї Івана Гончара. У програмі заходу: яворівський розпис, соломоплетіння, лялька-мотанка, гончарство, ткацтво, виплітання вінків, випікання короваю та шишок, ліплення вареників, майстер-клас з вибійки.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року – благодійний фестиваль Kyiv Family Day. У перебігу двох днів на території фестивалю працюватимуть дві сцени, де можна повчитися танцювати, послухати музику і взяти участь у різноманітних конкурсах. Найранніших відвідувачів фестивалю чекає йога, а тих, хто хоче приєднатися ввечері – фільми від організаторів «Дні натхненного кіно».

Читати більше…

14 вересня 2014 року – майстер клас з латиноамериканських танців в Маріїнському парку. Заняття проходить навпроти палацу, викладачі Оля (форро) та Саша (кізомба). 

Читати більше…

14 вересня о 12:00 2014 рік - Безкоштовне велонавчання з безпеки руху

 
13 - 14 вересня 2014 рік - фестиваль військово-патріотичної пісні
 
Львів

11-12 вересня 2014 рік - Прем’єрні покази фільмів «Хліб» та «Одинадцятий»

Читати більше…

13 вересня 2014 року – військово-практичне тренування для цивільного населення. Вхід вільний. Кожен повинен знати як захистити себе та рідних у разі небезпеки.

Читати більше…

13 вересня 2014 року – літературний вечір пам’яті Василя Стуса. Під час вечора пам’яті пролунають пісні, вірші та проза, а також загальне обговорення життя та творчості поета.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року – форум видавців у Львові. Фокусна тема: коротке ХХ століття — велика епоха.Основні заходи: конкурси і фестивалі,  ніч поезії і музики non-stop, міжнародний перекладацький фестиваль, програма з нагоди 200-ліття Т. Г. Шевченка, бібліотечний форум, дитяча програма, видавничий бізнес-форум, понад 800 літературних, музичних, мистецьких подій.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року – фестиваль вогню й перфомансу «Вогняний Лев». У програмі передбачено майстер-класи, видовищні батли між підкорювачами вогню, вечірній концерт та продаж реквізиту.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року – парк-пікнік: перший ресторанний день. Фестиваль — можливість для активної молоді Львова, сімей з дітьми, підприємців-початківців спробувати себе у ресторанному бізнесі: від логістики до готової страви.

Читати більше…

13-14 вересня 2014 року – шедеври німецької класики. Людвіг ван Бетховен, Ріхард Штраус, Карл Марія фон Вебер - що об’єднує цих трьох композиторів? Приналежність до Німеччини, адже твори цих титанів симфонічної музики зібрані у одній постановці. На таке музичне дійство просто необхідно завітати.

Читати більше…

14 вересня 2014 року – концерт європейських солістів «Шість міст - шість голосів». Організатор концерту – місто-побратим Львова Фрайбург (Німеччина). У програмі звучатимуть твори Пуччіні, Габуссі, Чайковського, Мейтуса, Кости, Мастронарді, Шумана, Рахманінова, Россіні. Вхід вільний.

Читати більше…

14 вересня 2014 року – день відкритих дверей у ботанічному саду: жоржини. Вас чаруватимуть своїм цвітінням жоржини, хризантеми, троянди і гібіскуси. Вхід вільний.

Читати більше…

14 вересня 2014 рік - Кольоровий пробіг проти торгівлі людьми

Інші міста

14 вересня 2014 року, м. Коростень – фестиваль дерунів. На фестивалі  кухарі з різних країн продемонструють своє мистецтво приготування дерунів чи близьким до них страв з картоплі, а дегустатори та відвідувачі фестивалю візначатимуть найкращі страви та нагороджуватимуть їх авторів. В меню фестивалю: традиційні поліські страви, деруни білоруські, англійські, норвезькі, польські, французькі, севастопольські-морські.

Читати більше…

 

Контакти

Коментарі

Сумщенко Ірина   3510 днів тому   #  

Хотілося б заздалегідь реально- на вихідні знати за тиждень інформацію.Дякую

  •   Пiдписатися на новi
Брошняк Катерина   3510 днів тому   #  

матеріал викладається в такі строки, бо інформація про деякі цікаві події з'являється перед вихідними. але дякуємо за зауваження =-)спробуємо це вирішити

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.