bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація грантової програми Проекту USAID “Справедливе правосуддя”
17.02.2014

Презентація 12-місячної грантової програми для неурядових організацій "Посилення ролі громадських організацій у здійсненні моніторингу стану судової реформи та у її підтримці" відбудеться 27 лютого 2014 року з 10.00 до 13.00.

Під час заходу планується обговорити ключові питання та проблеми, пов’язані із активною участю організацій громадянського суспільства в процесі судової реформи в Україні, а також підвищити навички та окреслити нові можливості громадських організацій у здійсненні моніторингу стану та підтримці ходу і змісту проведення судової реформи. Місце проведення - готель «Русь» за адресою: вул. Госпітальна, 4, м. Київ. 

З детальною інформацією про грантовий конкурс можна ознайомитись тут.

Просимо повідомити про участь у зазначеному заході до 21 лютого 2014 року. Контактна особа – Ірина Жалко (тел.: (044) 581-33-03, ел. пошта: [email protected]). З програмних питань звертайтесь до Марини Руденко, радника з питань роботи із громадянським суспільством (ел. пошта: [email protected], тел.: (044) 581-33-03). Транспортні витрати та харчування учасників будуть забезпечені Проектом USAID «Справедливе правосуддя».

Контакти

  • 044 581-33-03

Коментарі

Руденко Марина   3714 днів тому   #  

УВАГА: ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ ПЕРЕНЕСЕНО

Презентацію 12-місячної грантової програми для неурядових організацій "Посилення ролі громадських організацій у здійсненні моніторингу стану судової реформи та у її підтримці" Проекту USAID «Справедливе правосуддя» перенесено. Всіх осіб, які зголосилися повідомлено. В разі виникнення запитань звертайтесь до Марини Руденко, радника з питань роботи із громадянським суспільством (ел. пошта: [email protected], тел.: (044) 581-33-03).

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.