bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СОГО «Бюро аналізу політики» формує мережу громадських експертів
24.07.2013

СОГО «Бюро аналізу політики» за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) USA - Національний Фонд Підтримки Демократії (США) –  у 2013-2014 році продовжує проект «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях».

Ідея проекту. Формування в північно-східній Україні (Сумська, Харківська, Полтавська,  Донецька та Чернігівська області) експертного середовища, здатного впливати на процес контролю державних закупівель. Ми пропонуємо залучити до процесу моніторингу наших колег із середовища громадських діячів, які входять до складу громадських рад, та журналістів незалежних ЗМІ з даного регіону.

Мета і завдання проекту. Мінімізація корупції в процесі державних закупівель товарів, робіт і послуг шляхом формування експертного співтовариства на території північно-східної України (Сумська, Харківська, Полтавська, Донецька та Чернігівська області), здатного здійснювати якісний аналіз державних закупівель в регіонах проекту, інформувати про ситуацію громадянське суспільство і (в разі необхідності ) правоохоронні органи.

Так, за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) USA - Національний Фонд Підтримки Демократії (США), СОГО «Бюро аналізу політики» планує провести відповідні тренінги для слухачів Сумської, Полтавської, Харківської, Донецької та Чернігівської областей з метою подальшого громадського моніторингу та контролю за процесом державних закупівель, що допоможе забезпечити цільове використання бюджетних коштів і зменшити рівень корупції в органах влади.

Протягом серпня – жовтня 2013 року в кожній області для учасників проекту плануються тренінги, на яких будуть розглядатись питання щодо методик моніторингу державних закупівель. Під час відбору учасників перевага надаватиметься громадянам з активною громадською позицією, представникам аналітичних організацій, кафедр економіки вузів, що займаються подібними питаннями, представникам громадських рад при органах виконавчої влади, журналістам незалежних ЗМІ.

Запрошуємо всіх до участі у проекті.

Для участі у тренінгах треба заповнити анкету і надіслати її електронною поштою керівнику проекту. Іван Бортнік, керівник проекту, [email protected]

Контакти

  • 066 4482286

Коментарі

Іван Бортнік   3927 днів тому   #  

Вибачаюсь перед всіми відвідувачами даної сторінки, анкету можна взяти по цьому посиланню...........
http://politanalityk.com/events/item/582-treningy-z-monitoryngu-derzhavnyx-zakupivel.html
Іван Бортнік

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.