bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьміть участь у волонтерському трудовому загоні «Дикий шлях»
18.07.2013

З 29 липня по 1 серпня 2013 року молодь Черкаської області матиме унікальний шанс взяти участь у волонтерському трудовому загоні «Дикий шлях». У заповідному урочищі «Холодний Яр» молоді люди відтворять етнокультурні звичаї українців, дослідять історію та особливості Холодного Яру, а також – прокладуть новий туристичний екомаршрут «Дикий шлях».

Захід реалізується з метою сприяння розвитку волонтерського руху в Україні, залучення молоді до вирішення соціально-екологічних проблем, поліпшення стану і збереження природних та історико-культурних пам’яток, дослідження етнокультурних традицій заповідного урочища Холодний Яр.

Особливістю трудового загону стане театралізація свят води, вогню та землі. Тому кожен із 4 днів табору символічно називатиметься «Купальська ніч», «Коловрат», «Сварга», «Вирій».

Щоб стати учасником трудового загону, необхідно до 24.07 2013 року заповнити анкету.

Учасники забезпечуються харчуванням та місцем під проживання в наметах на березі мальовничого ставу. Також за рахунок організаторів відбудеться трансфер з Черкас до місця таборування і в зворотньому боці.

Організатором заходу є Творче об’єднання «Холодноярські дівчата» у партнерстві з Черкаським обласний молодіжний ресурсний центр за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА за організаційної допомоги філіалу «Холодний Яр» НІКЗ «Чигирин».

Контакти

  • Сергій Слинько

Коментарі

Тетяна Катукова    3955 днів тому   #  

чому тільки молодь?

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Слинько   3955 днів тому   #  

Тетяно, молодь 14-35 років тому що захід здійснюється за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Слинько   3955 днів тому   #  

Враховуючи обмежену кількість учасників, організатори лишають за собою право конкурсного відбору.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.