bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з підготовки до розділу читання (Reading Comprehension) тесту GMAT
15.07.2013

Центр EducationUSA в Україні проводить серію семінарів у липні 2013 року, щоб допомогти студентам, які планують навчатися в США і, яким необхідно здавати стандартизовані тести, такі, як TOEFL, GRE або GMAT.

Семінари пройдуть у Консультативному центрі мережі EducationUSA у Києві (вул. Еспланадна 20, 6 поверх, Київ) і проводитиме їх добре відомий і досвідчений викладач із США Кевін Г’юстон.

Наступний семінар з підготовки до розділу читання (Reading Comprehension) тесту GMAT відбудеться 16 липня з 18:30 до 20:00.

На семінарі Кевін відкриє вам конкретні стратегії розуміння прочитаного під час тесту GMAT, а також покаже підходи, як покращити свої навички ефективного читання!
Приходьте і дізнаєтеся про кращі ключові практики отримання конкурентної переваги при прийомі в бізнес-школи!

* The Graduate Management Admission Test (GMAT) - стандартизований тест для визначення здатності успішно навчатися в бізнес-школах. GMAT використовується найбільш шанованими школами бізнесу по всьому світу як один з критеріїв відбору, частіше за все для прийому на програму MBA.
Дізнатися більше про тест.

Для перегляду інших презентацій, які відбуватимуться у нас у найближчий час, просимо відвідати сторінку нашого календаря.

Контакти

  • Тетяна Котко

Коментарі

Дубова Ксенія   3938 днів тому   #  

Друзі, повідомляємо вас, що, на жаль, сьогоднішній семінар по підготовці до тесту GMAT відміняється з непередбачуваних обставин, що виникли у Кевіна.
Перепрошуємо за незручності. Чекаємо Вас на інших заходах!
Хорошого всім вечора від команди EAC!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.