bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з підготовки до розділу читання тесту TOEFL
09.07.2013

Центр EducationUSA в Україні проводить серію семінарів у липні 2013 року, щоб допомогти студентам, які планують навчатися в США і, яким необхідно здавати стандартизовані тести, такі, як TOEFL, GRE або GMAT.

Семінари пройдуть у Консультативному центрі мережі EducationUSA у Києві (вул. Еспланадна 20, 6 поверх, Київ) і проводитиме їх добре відомий і досвідчений викладач із США Кевін Г’юстон.

Наступний семінар з підготовки до розділу читання (Reading) тесту TOEFL відбудеться 11 липня з 18:30 до 20:00.

Презентація підготовлена для студентів, які потребують допомогу, щоб зрозуміти тест TOEFL IBT® , зокрема його частини – читання (Reading). Ми будемо вивчати стратегії читання, відповідати на запитання, отримаємо цінні поради та розглянемо методи для досягнення максимального результату.

*TOEFL IBT® тест (тест на знання англійської мови як іноземної) є важливою частиною вашої подорожі, щоб навчатися в англомовній країні. Тестування вимірює вашу здатність розуміти та використовувати англійську мову на академічному рівні. І оцінює, наскільки добре ви поєднуєте свої навички для виконання навчальних завдань під час прослуховування, читання, розмови та на письмі.

Дізнатися більше про тест за посиланням.

Для перегляду інших презентацій, які відбуватимуться у нас у найближчий час, просимо відвідати сторінку нашого календаря.

Контакти

  • Тетяна Котко

Коментарі

Пересунько Тіна   3945 днів тому   #  

дякую за корисний матеріал - супер знадобився! планую відвідати семінар!

  •   Пiдписатися на новi
Дубова Ксенія   3945 днів тому   #  

Будемо раді Вас бачити!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.