bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: екстрим, повітряні кулі, проводи зими, аудіо-візуальні експерименти та самоменеджмент
21.02.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

23 лютого 2013 року  – СІМінар з самоменеджменту. 1 день, 7 спікерів, і ти станеш на крок ближчим до самопізнання і свідомого управління своїм життям. Теми СІМінару: баланс всіх сфер життя, цілепокладання, мотивація, самодисципліна, тайм-менеджмент, фінансова грамотність, успіх. Реєстрація обов’язкова.
Читати більше…

23 лютого 2013 року – Акустичний концерт High & Low. Надихають Костю такі гурти, як: The Cure, The Killers, Interpol, The Smiths. Надихаєтесь ними також? Приходьте! На вас чекають затишна атмосфера, гітара та гарна музика.
Читати більше…

23-24 лютого 2013 року – проводи зими у “Парку Київська Русь”. На гостей чекають різноманітні розваги. Ви зможете відвідати помешкання Домовика та поспілкуватись з ним. Подякувати княгині Зимі за усе хороше, що відбулось взимку: приємні сюрпризи, радісні свята, особисті успіхи. А щоб звільнитись від усіх негараздів – пройдіть древній обряд очищення.
Читати більше…

24 лютого 2013 року –  Free Games Ice-Climb Fest. Спортивно-музичний фестиваль екстремальних видів спорту. Організатори підготували яскраве дійство з битвами на льоду та снігом, ігри та розваги для усіх відвідувачів, різноманітні конкурси та музичне шоу.
Читати більше… та розклад.

24 лютого 2013 року – Аудіовізуальний перформанс “Cosmojazz”. Джазовий клуб “Джезва” та “Atmasfera 360” продовжують аудіо-візуальні експерименти з джазом та сферичними проекціями на куполі Київського планетарію і щиро запрошують вас долучитись до цього дійства в якості глядачів.
Читати більше…

Камянець-Подільський

23 лютого 2013 року – квест-екскурсія розвідників “17 миттєвостей в Кам’янці-Подільському”. Учасники програми зможуть не тільки оглянути історичні пам’ятки, а й продемонструвати кмітливість, витримку та спритність. Потрібно відшукати підказки, заховані в старовинних будівлях, виконати з їхньою допомогою завдання, оволодіти кількома видами зброї.
Читати більше…

23-24 лютого 2013 року – фестиваль повітряних куль «Лютневі пригоди». Ідея фестивалю полягає в поєднанні двох екстремальних і азартних способів дозвілля: повітроплавання (польоти на повітряних кулях) та автоперегони (змагання позашляховиків у спроможності подолання бездоріжжя).
Читати більше…

Львів

23 лютого 2013 року – Чемпіонат України з історичного середньовічного бою. Близько сотні кращих бійців зі всієї країни: зі Львова, Києва, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси та інших міст боротимуться за звання чемпіона у групових боях і поєдинках. Чемпіонат визначить кращих з кращих, які будуть представлять свою країну на «Битві Націй» у цьому році.
Читати більше…

23 лютого 2013 року – вечірка-імпровізація «Добрий Швейк». Для відважних і веселих, для усіх, хто любить пригоди і чеський гіркий напій так само, як бравий вояка,  відбудеться вечірка. Також в програмі: перегляд стрічки «Пригоди бравого солдата Швейка», кавер гурт Jam, конкурси та розваги для бравих, багато міцного чеського напою, подарунки від офіційного спонсора та партнерів заходу.
Читати більше…

23-24 лютого 2013 року – короткометражний альманах «Магічний Париж». Щорічна підбірка короткометражок. Як завжди в програмі показу – найкращі французькі короткометражні фільми, учасники та призери міжнародних кінофестивалів. Вісім коротких і по-французьки витончених романтичних історій – не лише справжній подарунок кіноманам, але й чудовий спосіб налаштуватися на романтичну хвилю і відчути весну в душі в холодні дні лютого.
Читати більше…

Коментарі

Брошняк Катерина   4086 днів тому   #  

У Дніпропетровську на цих вихідних: 23 лютого концерт Live Avenue в антикафе "Рыбе Андрей", який відбудеться о 20.00, вартість 45 грн. Тут безкоштовно пь*ють ароматну каву та чай, куштують млинці з маком та згущеним молоком або сиром, ласують морозивом та відпочивають з друзями!http://vk.com/life_avenue
23 лютого Всі полюбляючих гарного кіно та смачного чаю запрошуються на КІНОЧАЙ, який відбудеться о 17.00. Цього разу вечір буде присвячений Тибетському Новому року - Лосару. Хочете дізнатися про це більше?http://vk.com/event49880938?from=top
24 лютого Вечір каверів а авторських пісень в антикафе "Рыба Андрей". Виступить Юрій Шарапов (Севастополь), талановитий музикант, участник музыкального клуба "SUNDAY" - http://vk.com/sundaymusic та "Дует ТnJ" - Марія Леонова(вокал),Макс Параграф(гітара)http://vk.com/event49990928 о 19.00
24 лютого - Rope-Jumping + Троллей с 16-ки KAVA "Стрибки з 16-ти поверховки". Борись зі звоїм страхом і ставай сміливим по життю!http://vk.com/event49605330?from=top

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.