bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: велосипеди, handmade, “руки, що творять дива”, джаз, шахи та органічна продукція
22.11.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

24 листопада 2012 року – джазовий концерт «When the Saints Go Marching In» за участю Петра Барона (польський джазовий саксофоніст) та Марка Токара (ключова фігура української імпровізаційної музики).
Читати більше…

24 листопада 2012 року – літературний вечір у “Читай-Город” розпочнеться з презентації книги Євгенія Гришковця “Листи до Андрія” та продовжитьсяразом з “Квартет И” та Леонідом Барац (засновник “Квартету И” ) Сценарист фільмів: «День выборов» (2007), «День радио» (2008), «О чем говорят мужчины» (2010).
Читати більше…

24-25 листопада 2012 року – виставка велосипедів «Dutch Design Bicycle». Мета: представити велосипед як арт- та дизайн-об’єкт, транспортний засіб, спортивне спорядження, частина способу життя, спосіб проведення часу і особливий соціальний феномен.
Читати більше…

24-25 листопада 2012 року – фотовиставка «Руки майстрів, що творять дива».  Чому саме руки, бо в невтомних руках Майстра, зайнятого роботою, поєднується минуле та майбутнє, працьовита буденність та споконвічна традиція.
Читати більше…

25 листопада 2012 року – лекція «Від Аскольда до Володимира», що буде присвяченою князю Аскольду як першому хрестителю Русі, княгині Ользі і її ролі у християнізації та релігійній реформі Володимира Великого.
Читати більше…

 Львів

24 листопада 2012 року – ярмарок органічної продукції. На ярмарку буде представлено хліб, овочі, чаї, продукти з біосої, сири, крупи, яблука, фрукти, горіхи,молочна продукція; еко-організації та сертифікаційні компанії.
Читати більше…

24-25 листопада 2012 року – міжнародний шаховий фестиваль “Меморіал Михайла Василишина”. У фестивалі візьмуть участь 20 висококваліфікованих шахістів з 7 країн. З поміж учасників – 5 міжнародних гросмейстера, 8 міжнародних майстрів, 3 майстра ФІДЕ та 4 кандидатів у майстри спорту.
Читати більше…

 Інші міста

24 листопада 2012 року, м. Сімферополь – фестиваль баянного мистецтва “Крим-Баян-Фест”. У суботу пройде заключний гала-концерт, в якому візьмуть участь заслужений артист Росії Юрій Шишкін, оркестр російських народних інструментів ім.Шендерева під керівництвом лауреата премії АРК Валентина Лобанова.
Читати більше…

24-25 листопада 2012 року, м. Полтава -  проходитиме виставка-ярмарок handmade робіт. На ній будуть представлені: ювелірні прикраси, іграшки, ляльки, валяння з шерсті, декупаж, скрапбукінг, вишивка, картини, квілінг, мило ручної роботи, гончарство, в’язані вироби, товари для рукоділля та хобі та багато іншого.
Читати більше…

24-25 листопада 2012 року, м. Харків - фестиваль handmade ARTiSHOP. Найкращі дизайнери та майстри хендмейду представлять свої роботи: від аутентичності до сучасності. На гостей фестивалю чекає приємний сюрприз – ігрова кімната «Дорослі діти».
Читати більше…

Коментарі

Антоніна Прудко   4194 дні тому   #  

'О чем говорят мужчины' це певно весело, але чому жодної інформації про акції/концерти/зустрічі пам'яті жертв голодомору?! А, мабуть, то суспільно некорисна інформація...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.