bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: ретрокіноафіші, велошоу, мафія на горищі, екстримальні види спорту та інші цікавинки
19.10.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

20 жовтня 2012 року – ЛітMeetup. Літературний Meetup — це зустріч-обговорення улюблених книжок і авторів з такими же як ви цікавими людьми. 
Читати більше…  

20 жовтня 2012 рокуUA/PL Alternative Music Meetings. Це платформа для спілкування, обміну та натхнення музичного андеграунду України та Польщі. В основі проекту лежить формула зустрічі: музикантів з публікою, музикантів з музикантами, українських і польських музичних критиків та впливових осіб у сфері альтернативної музики.
Читати більше…

20 жовтня 2012 року – Твідовий велопробіг. Одягнені в твідові костюми і пальто велосипедисти проїдуться за маршрутом: музей - готель Салют - Паркова дорога - вул. Хрещатик - площа Льва Толстого - вул. Володимирська - Михайлівська площа - вул. Велика Житомирська - вул. Артема - вул. Мельникова - парк Бабин Яр.
Читати більше…

20-21 жовтня 2012 року – Cвято вуличних і екстримальних видів спорту Free Games Challenges. Упродовж 2 днів Хрещатик перетвориться на місце зустрічі екстремалів, представників альтернативних спортивних субкультур, вуличних спортсменів і всіх активних людей.
Читати більше… 

20-21 жовтня 2012 року – 42-й Міжнародний кінофестиваль “Молодість”. У програмі фестивалю: “студентські фільми”, “перші короткометражні стрічки”, “перші повнометражні ігрові фільми”, “Українська панорама”, франкомовне кіно, довгі ночі короткого метру, Фестиваль фестивалів та багато іншого.
Читати більше… 

Львів

20-21 жовтня 2012 року – Виставка Владислава Краснощока. На відвідувачів чекають найкращі фотографії з останніх серій фотографа – на фасаді, і інтер’єрі і в слайд-шоу. Вхід вільний.
Читати більше… 

20-21 жовтня 2012 року – Виставка ретрокіноафіш. Виставка є особливо цінною, адже складається з українських афіш, які репрезентують невелику частину колекції, що збиралась протягом довгих 40 років.
Читати більше… 

Інші міста

20 жовтня 2012 року, м. Севастополь – ВелоШОУ. У програмі заходу вело-виставка, конкурси на швидкість серед велосипедистів, конкурс на найвищий стрибок на велосипеді і дитячі вело-конкурси.
Читати більше… 

20 жовтня 2012 року, м.Луцьк - «Мафія» на Горищі. Бажаний dress code — стиль мафії (червоний, чорний та білий кольори).
Читати більше… 

20 жовтня 2012 року, м. Харків – Арт-фестиваль Valiza fest 2012. Гості фестивалю матимуть змогу побачити ексклюзивні речі, покази від дизайнерів-початківців, танцювальні постановки та багато іншого.
Читати більше… 

21 жовтня 2012 року, м. Вінниця – Акція «Здоровий забіг». Мета: залучити молодь до здорового та свідомо тверезого способу життя, замінити легальні наркотики (алкоголь і тютюн) на спорт.
Читати більше… 

21 жовтня 2012 року, м. Дніпропетровськ – Фотопроект «Сушка». У програмі заходу багато чудових світлин, затишна атмосфера, чаювання з солодощами, мультики та непересічні гості.
Читати більше… 

21 жовтня 2012 року, м. Миколаїв – Концерт «Стань волонтером міста N». Гарний настрій подарують талановиті молоді вокалісти та вокалістки, танцювальні клуби JAM, ACTION, Victoria-Dance, велосипедисти організації “Альтер-Спорт”, Миколаївська громада Міжнародного товариства свідомості Крішни.
Читати більше… 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.