bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань волонтером міста N
19.10.2012

21 жовтня 2012 року о 15.00 в Каштановому Сквері м. Миколаїв відбудеться концерт «Стань волонтером міста N». Цей захід присвячений завершенню благодійної акції «Осінній тиждень добра» і відкриттю Миколаївського Міського Центру Волонтаріату.

«Осінній тиждень добра» проходить у Миколаєві з 15 по 21 жовтня. Особливий фокус - надання конкретної допомоги для Дитячої консультації Жовтневой ЦРЛ, а саме  придбання пульс-оксиметра. Протягом 7 днів у різних точках міста за участю волонтерів акції проходить загальний “скриньковий” збір, який закінчиться урочистим концертом 21 жовтня.

Гарний настрій подарують миколаївцям талановиті молоді вокалісти та вокалістки, танцювальні клуби JAM, ACTION, Victoria-Dance, велосипедисти організації “Альтер-Спорт”, Миколаївська громада Міжнародного товариства свідомості Крішни.

Також у програмі: Відкриття Миколаївського Міського Центру Волонтаріату, реєстрація всіх бажаючих стати волонтерами, солодощі для радості, веселі конкурси та смішні клоуни.

Відкриття Миколаївського Міського Центру волонтаріату відбудеться в рамках проекту «Мій волонтерський проект», реалізованого Миколаївської «Фундацією Регіональних Ініціатив» (ФРІ) за підтримки компанії РУСАЛ і в партнерстві з МОБФ «Нове сторіччя».

Центр волонтаріату - це посітйний проект, що об’єднує всіх волонтерів та волонтерські ініціативи Миколаєва, а також включать в себе портал «Волонтери Миколаєва» (http://volonter.mk.ua). Стати волонтером організатори проекту запрошують вже зараз - заповнивши анкету волонтера .



 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.