bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вибори 2012: перші результати довгострокового спостереження та моніторингу ЗМІ
23.08.2012

29 серпня о 12.30 в конференц-залі інформаційної агенції УНІАН (вул. Хрещатик, 4,) відбудеться прес-конференція Асоціації “Спільний простір” / Комітету “Рівність можливостей” на тему: «Вибори 2012: перші результати довгострокового спостереження та моніторингу ЗМІ».

Учасники: голова «Комітету виборців України» Олександр Черненко, голова Комітету «Рівність можливостей» Олександр Чекмишев, європейський консультант, виконавчий директор МЕМО 98 Расто Кужел.

Під час прес-конференції експерти представлять результати довгострокового спостереженнями за виборами, а також загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування та рівного доступу, європейський експерт оприлюднить перші оцінки рівня демократичності перебігу виборчої кампанії.

 Довідка:

Загальнонаціональний і регіональний моніторинг ЗМІ на предмет рівня якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу проводять Асоціація “Спільний простір” спільно з Комітетом “Рівність можливостей” за підтримки Спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу (проект “Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі”).

Це наймасштабніший в історії України медіа-моніторинг. Вибірка охоплює 229 ЗМІ, серед яких провідні загальнонаціональні медіа, а також телеканали, газети та інтернет-сайти АР Крим й усіх областей України.

Також цей проект скоординовано з проектом “Громадянська платформа нового українського парламенту”, підтриманий NED, що передбачає моніторинг головних проблем українського суспільства та якості їх представлення політиками за період: лютий 2012 - січень 2013 рр.

Крім того, Асоціація “Спільний простір” спільно з Комітетом “Рівність можливостей” виконують окремий контракт із Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) щодо моніторингу виборчої реклами у період 30 липня-28 жовтня 2012 року. .

Більше інформації отримайте на сайті “Український монітор”: http://prostir-monitor.org/index2.php?PGID=133

Коментарі

Ольга Криворучко   4276 днів тому   #  

Чи можна відвідати цей захід?

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Нестеряк   4275 днів тому   #  

Так, вхід вільний.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.