bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Веб-конференція з Катериною Клюзко (оновлено)
08.12.2011

15 грудня о 13:00 на порталі ГУРТ відбудеться веб-конференція з Катериною Клюзко, засновницею Молодіжної волонтерської ініціативи “Серце в долоньках”, яка займається соціальною роботою з дитячими будинками, інтернатами та з дітьми з психіатричного відділення, а також сприяє відродженню українських традицій серед молоді.

Сьогодні в ГО та НУО обговорюються питання гендерної рівності, права людини, дітей, молоді, права жінок та чоловіків. Та чи говоримо ми про основні запиленні цінності? Як в умовах глобалізації залишатися людиною?!

Право на казку - це право на мрію і її здійснення. Чи часто ми запитуємо інших про що вони мріють і чи докладаємо зусиль для їх здійснення?

Право на любов - чи часто ми жертвуємо власними інтересами заради інших?

Право на усмішку - на ту, яка нічого не коштує, і не продається, але така безцінна у трамваї, метро чи маршрутці у час пік?

Можливо це не такі глобальні речі для грантових програм, але саме вони складають мозаїку наших днів і тих, хто поруч з нами.

В нашій організації немає волонтерів і благодійників, є просто люди з великим і добрим серцем. 

І чому волонтерство і допомога дітям та оточуючим кардинально міняє життя і ставлення до нього?

Хто більше всього надихає на безкоштовну працю і запалює серце для майбутніх проектів?

Або як без бюджету благодійних організацій реально допомогти іншим?

Отож, поговоримо про те, які цінності варто покласти в новорічний і різдвяний мішок?

Адреса веб-конференції: gurt.org.ua/webconferences

 

Клюзко Катерина Євгенівна
(економіст за освітою, маркетолог за професією, у вільний час - фотограф та учасниця мистецьких виставок сучасного мистецтва (у проекті K.kava) та керівник і засновник Молодіжної волонтерської ініціативи “Серце в долоньках” , яка займається соціальною роботою з дитячими будинками, інтернатами та з дітьми з психіатричного відділення, а також сприяє відродженню українських традицій серед молоді.

Катерина неодноразово виступала на конференціях з доповіддю «Волонтерство як елемент формування особистості» на «Успенських читаннях 2010 », на Екуменічному соціальному тижні 2010 року у Львові, і на III Міжнародній конференції Українського форуму благодійників "Волонтерство - шлях до благодійності кожного!" та читала тренінги на тему роботи з дитячими будинками.

Якщо Ви маєте запитання до Катерини, будь ласка, залишайте їх в коментарях до цього повідомлення.

Веб-конференція відбудеться у рамках проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.