bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як благодійники грають на спортивному полі?
02.12.2011

Дата проведення: 13 грудня 2011 року

Місце проведення: Київ, вул. Сковороди, 17г, конференц-зал «Кока-Кола Україна ЛТД».

Час проведення: 11:00 – 13:30.

Модератори зустрічі:

  • Анна Старостенко, президент Фонд Братів Кличків.
  • Дар’я Непочатова, керівник програм Українського форуму благодійників.

Мета зустрічі: обговорити та визначити можливі шляхи співпраці вітчизняних благодійників та благодійних фондів щодо розвитку та популяризації спорту в Україні.

Порядок денний:

10:30 – 11:00 Реєстрація учасників

11:00 – 11:10 Вступ та знайомство учасників

11:10 – 11:20 Вступна презентація: Благодійність та спорт — зв’язок і співпраця секторів: міжнародний та вітчизняний досвід

11:20 – 12:00 І дискусійний блок. НА СТАРТ!

Хто з благодійників нині є гравцями на вітчизняному спортивному полі? Як розподілилися ці ролі? Чому? Які програми/проекти/ініціативи на підтримку розвитку спорту в Україні реалізують вітчизняні благодійники? Яким чином вибір напрямів програмної діяльності корелюється зі стратегією держави та реальними потребами у сфері спорту? Благодійна роль відомих спортсменів у розвитку спорту?

12:00 – 12:45 ІІ дискусійний блок. УВАГА!

Спорт як ризикочутлива сфера для благодійників, або Як оцінити ефективність благодійних проектів у сфері спорту? Якими є індикатори такої оцінки? Чи можна гарантувати, щоб спортивна інфраструктура, створена за підтримки благодійника, використовувалася за призначенням?

12:45 – 12:20 ІІІ дискусійний блок. РУШ!

Як благодійники співпрацюють із державою і наскільки така співпраця є ефективною? Які системні зміни потрібні для того, щоб спорт почав розвиватися, а не “виживати”? Яким чином привернути увагу держави до необхідності проведення таких системних змін?

13:20 – 13:30 Підбиття підсумків зустрічі. Наступні кроки.

Для реєстрації слід заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18.00 9 грудня 2011 р. на електронну адресу [email protected] або на факс (044) 425 92 95.

Підтвердження учасники отримають 12 грудня в першій половині дня.

Реєстрація обов’язкова! Участь у тематичній зустрічі безкоштовна.

ДОВІДКА:

Програма «Відверті розмови про благодійність» - це програма Українського форуму благодійників, яка представляє собою дискусійний майданчик для представників вітчизняного сектору благодійності та його зацікавлених сторін (стейкхолдерів). Програма передбачає проведення тематичних зустрічей, на яких обговорюються актуальні питання щодо шляхів взаємодії сектору благодійності із іншими секторами українського суспільства.

Український форум благодійників — перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів та організацій, яка спрямовує свою діяльність на розвиток в Україні організованої філантропії як вагомого інструменту громадянського суспільства, спрямованого на створення та підтримку суспільного добробуту. Форум було створено у 2004 році з ініціативи семи провідних міжнародних та вітчизняних фондів. Форум є членом Європейської мережі донорських асоціацій DAFNE та мережі Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства WINGS, а також підписантом Української мережі Глобального договору ООН.

Більш детально про Український форум благодійників та програму «Відверті розмови про благодійність» можна дізнатися на сайті www.ufb.org.ua

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   4527 днів тому   #  

Реєстраційна форма містить дати 25 жовтня та 26 жовтня. Це так має бути? Певно просто не виправили.

  •   Пiдписатися на новi
Леся Ярошeнко   4527 днів тому   #  

Анно, дякую за уважне читання! Вже виправили і зараз попросимо прикріпити правильний файл. Сподіваюся на зустріч 13 грудня, буде цікаво і свіжо

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4527 днів тому   #  

Дякую. Ще не визначилась. Я мешкаю не у Києві.:)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.