bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«СоціалкаCamp» збере приклади успішних соціальних ініціатив
25.11.2011

10 грудня у Києві в рамках Мережі соціальної журналістики відбудеться «СоціалкаCamp».

Дата та час проведення: 10 грудня 2011 року, субота, 9.00 – 18.00

Місце: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», Київ, вул. Ризька 15

Для кого: Якщо ви журналіст, PR-фахівець громадський активіст, працюєте з соціальною тематикою, приєднуйтеся до професійної дискусії як доповідач або слухач, заповнивши анкету (ЛІНК).

Ключові напрямки доповідей:

  • Соціальна тематика в ЗМІ (Чи існує потреба в нових форматах, ідеях, спецпроектах, а яких умов соціальна тематика опиняється на перших шпальтах видань?)
  • PR соціальних тем та проектів (На що варто звертати увагу при реалізації соціального проекту, щоб він зацікавив журналістів та редакторів? Чим мотивуються редактори ЗМІ вибираючи ключові теми номеру?)
  • Нові медіа і соціальна тематика (Яка роль технологій у приверненні уваги до соціальних і суспільних викликів? Як організувати якісний соціальний івент та привернути увагу максимуму зацікавлених осіб через соціальні медіа?)
  • Роль громадськості в соціальній сфері (Як саме потрібно активізувати суспільство на соціальні заходи? Які результати реалізації соціальних проектів?)

Як проходитиме «СоціалкаCamp»? Згідно з правилами баркемпу, кожен з учасників «СоціалкаСamp» може виступити з доповіддю. Усі доповіді будуть розбиті на два паралельні потоки. Виступ - 20 хвилин, 10 хвилин на запитання. Потоки тривають одночасно у двох аудиторіях. Учасники мають можливість обирати потоки.

Як стати учасником? Ви пишете або робите соціально важливі речі? Хочете розказати про власний соціальний проект, досвід, статтю, сюжет, матеріал, акцію, проект, інформаційну кампанію, яка змінила ситуацію? Або ж просто бажаєте послухати історії інших. Реєструйтесь на подію за посиланням на блозі проекту.

Дедлайн для реєстрації в якості спікера: 5 грудня, в якості слухача - 8 грудня. Для відібраних учасників участь безкоштовна.

Як відбираємо учасників? Усього ми плануємо запросити 50 учасників. Головні критерії – мотивація, попередня участь у соціальних проектах/кампаніях, зацікавленість соціальною тематикою, бажання поділитись власним досвідом успішних соціальних ініціатив.

Організатори: МГО «Інтерньюз-Україна» та Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент».

Контакти

Коментарі

Катерина Дідик   4547 днів тому   #  

відредагуйте будь ласка.
виступ - 20 хв, питання/відповіді - 10 хв.
Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4547 днів тому   #  

Відреагуємо!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.