bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Вулична мода»
16.06.2011

17 червня 2011 року о 16.00 ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» спільно з театром «Пані Кураж» та ЛМГО «Музей ідей», Міжобласною волонтерською організацією “СВІТ-Україна” проведуть акцію «Вулична мода» під гаслом «Нові старі речі». (17.06.2011, 16.00 Сад Бернарденгарден, вул. Валова, 18а. Львів) 

Мета акції – змоделювати не лише модний показ, а й спільноту, яка вміє цінувати навіть незначні речі та ділитися ними з іншими.

Цією акцією ми продемонструємо речі, від яких вже хтось відмовився. Вони могли бути втрачені, але разом ми намагаємося їх зберегти, щоб вони могли послужити тим, для кого статус і ціна не мають значення. І справа зовсім не в речах і в тому як вони виглядають, а в тому як ми почуваємося в них і який зміст вкладаємо. Якщо ми навчимося цінувати те, що на перший погляд неважливе, і будемо ділитися цим з іншими, то станемо самодостатньою громадою.

Акція складатиметься з кількох показів, що відтворять моду попередніх десятиліть. Участь візьмуть мешканці, працівники, волонтери та друзі «Оселі».

Останній вихід моделей залишаємо для глядачів – вони самі зможуть підготувати колекції з запропонованого одягу.

Акція завершиться демонстрацією вживаних декорованих тарілок арт-майстерні «Оселі».

Всі колекції з показу можна буде придбати після показу.

P.S. «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» – це громадська непри­буткова організація, яка одна з перших в Україні почала всіляко під­тримувати бездомних і в 2003 році створила унікальну Спільноту, де разом живуть і працюють, ведуть спільне господарство та допо­ма­га­ють іншим ті, хто опинився в скрутній ситуації. «Оселя» має на меті надавати допомогу у віднайденні сенсу життя людям, що з різних причин опинилися на маргінесі сус­піль­ства (убогим, бездомним, неповносправним, залежним тощо) та про­пагувати в Україні ідею солідарності та взаємодопомоги.

Контакти

Коментарі

Кушнір Тарас   4687 днів тому   #  

http://zik.ua/ua/photoreport/2011/06/20/294015

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.