bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

17-та річниця Анонімних Алкоголіків у Львові
13.05.2011

Запрошуємо всіх друзів і симпатиків на 17-ту річницю АА Львова – вже традиційно в останні вихідні травня: 28-29 травня 2011 року.

Форум АА буде проходити в м. Львові за адресою: вул. Пулюя, 28, Училище автотранспорту і будівництва.

Тема Форуму: “Iсторії одужання”

Реєстрація – субота, 28 травня з 10.00; відкриття Форуму 12.00. Добровільний реєстраційний внесок 25 грн. Вартість обіду орієнтовно 25 грн.

Контактні телефони:

  • Оргкомітету Форуму: +3 8(067) 788-35-34;
  • Контактний телефон Львівського АА, +3 8(067) 947-72-77, Валерій, http://www.aa.lviv.ua/, E-mail: [email protected].

Програма Форуму:

28.05.2011р.

  • 10.00 - 12.00 Реєстрацiя учасникiв.
  • 12.00 - 14.30 Вiдкриття форуму. Привiтання гостей.
  • 14.30 - 16.00 Перерва на обiд.
  • 16.00 - 18.30 Відкриті зібрання АА, Ал-Анону, АН, ДДА.
  • 19.00 - 20.00 Фуршет.
  • 20.00 - 23.00 Вечiр вiдпочинку. Дискотека.
  • 23.30 Нiчнi зібрання для бажаючих (по місцю проживання).

 

Довідково

Анонімні Алкоголіки - це товариство, що об’єднує людей, які діляться між собою досвідом, силами й надіями, щоб вирішити спільні проблеми й допомогти один одному позбутися алкоголізму.

Єдина передумова членства - це бажання перестати пити. Немає вступних чи членських внесків.

АА не пов’язане з будь-якими сектами, релігіями, установами чи організаціями, політикою не займається. Воно не вступає в жодні конфлікти, не засуджує й не схвалює будь-яких політичних справ.

Наше головне завдання – дотримання тверезого способу життя й допомога іншим алкоголікам досягти тверезості.

Наші збори проходять у формі вільних бесід-розповідей членів спільноти про свій власний досвід подолання тяги до алкоголю — розповідей про те, як нам вдається вирішувати труднощі, що виникають з оточуючими, долати прикрощі на роботі і вдома. Ви, напевно, спитаєте: «Так це навчання?» Так! Ми вчимося! Ми вчимося тверезому життю. Ми знаходимо в собі сили змінити своє ставлення до алкоголю.

Форуми АА - це "відкриті зібрання", де діляться досвідом, силами иа надіяти ті, кому вдалося позбутися марення алкогольної залежності. На ювілейні зібрання та Форуми можуть прийти будь-хто, (друзі, дружини, священники, лікарі, брати та сестри узалежнених осіб) усі, хто цікавиться цією проблематикою...

І якщо Ви, під час Форуму, зустрінете знайомого лікаря, дільничного інспектора міліції, депутата, водія таксі, двірника, чи вчителя, - знайте, що вони не байдужі до своїх близьких, сусідів, чи співробітників...

Анонімність - це духовний фундамент нашої Спільноти, що забезпечує нашим членам конфіденційність виздоровлення.

Кожен день у світі гинуть тисячі хворих на алкоголізм. Ця страшна хвороба не щадить нікого, виникає під різними лицями: пивний алкоголізм, жіночий алкоголізм, болісні запої і постійне, практично щоденне вживання спиртного.

Алкоголізм руйнує людські життя і здоров'я, приносить горе в сім'ї, залишає сиротами дітей. Безумство, загибель і страждання - ось основні складові залежності від алкоголю, яка розвивається поступово і безповоротно. Чи є можливим лікування алкоголізму, чи приносить позитивні результати кодування від алкоголізму? На жаль, алкоголізм невиліковний, від нього не існує «чарівної пігулки».

Але ми, члени спільноти Анонімних Алкоголіків, відкрили для себе спосіб зберігати тверезість, визнаючи себе хворими. Залишаючись тверезими, ми орієнтуємося на успіх у житті без спиртного, вирішуємо нагальні проблеми, відновлюємо втрати, які приніс нам алкоголізм, живемо повноцінним і щасливим життям. Знаходячи розсудливість, ми не застосовуємо лікування від алкоголізму, ми не боремося з хворобою - ми просто живемо в світі, де алкоголь більше не керує нашими думками і вчинками.

Цим досвідом ефективного збереження тверезості, здобуття свободи від гніту алкогольної залежності, ми готові поділитися з вами. На нашому сайті - ви можете отримати допомогу і підтримку. Ви можете брати участь у закритих зборах за листуванням, прочитати особисті історії з життя членів АА, поговорити з анонімними алкоголіками спілкування у чаті.

Як правило, за допомогою різних людей, з їх унікальним досвідом є можливість побачити особисті проблеми з іншого боку. Новачки, які приходять - стають членами нашого сайту, і одержують не лікування від алкоголізму, а ефективну підтримку у справі збереження тверезості. На нашому сайті є алкоголіки з різних куточків усього світу. Залишайтеся з нами, прийміть тверезість, як наш безкорисливий дар - в ім'я життя ...

P.S. Із симпатією до АА, дану інформацію, я успішно скопіював із сайту www.aa.lviv.ua

Коментарі

Кушнір Тарас   4721 день тому   #  

... ха - ха ...

а я отримав іменне запрошення!!!

... це вам не філософські понти ганяти... про кризових лелек...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4715 днів тому   #  

… і був я там… і мед лошкою їв…
… - хочу поділитися про побачене:

Перше те, що вразила географія учасників: Вільнюс, Краків, Київ, Луганськ, Луцьк, Жешів, Рівне, Одеса, Житомир, Миколаїв, Ів.Франківськ, Ужгород, Калуш, Дрогобич, Стрий, Тернопіль… та інші… я перерахував тих, хто запам’ятався… з ким я мав нагоду по спілкуватися та познайомитися, обмінятися контактами… Зі слів львівська спільнота одна з кращих в Україні. Краща в сенсі, на яку рівняються, досвід якої позичають інша міста.

Спостерігаючи за виздоровлюючими алкоголіками – я для себе зробив цікаві відкриття! А саме:
Я завався запитання а що ж таке тверезість? Що значить термін «тверезість»?
Пішов я у світову павутину: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%8F%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96 – я знайшов чимало цікавинок, але, термін тверезість трактується як:
Собріологія (від лат. sobrietas — тверезість) — наука про тверезість — природній стан людини, котрий людині дала природа при народженні.
Збереження тверезості кожною людиною, сім'єю і суспільством в цілому, а у випадку втрати тверезості - її відновлення.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4715 днів тому   #  

У суспільстві твердо побудує думка «тверезість» - це просто не вживання алкоголю. Жити тверезим – не вживати алкоголю… як я це розумію, це штами комуністично-горбачовської пропаганди, які твердо вкорінені у суспільстві…

Мої спостереження наштовхнули на інше. А саме, слухаючи людей, їх розповіді про себе та своє відношення, люди говорили про тверезість у вчинках, про тверезий підхід до тієї чи іншої справи, про тверезі вчинки за якими стоїть відповідальність! Так власне відповідальність за себе та за власне життя, відповідно і за життя оточуючих!...

… і недарма Папа Римський Іван Павло ІІ (із слів очевидців) у своїх виступах у Ліхеню та Ченстохові (Польща) говорив: « Програма АА – це один з кращих винаходів людства ХХ століття…». Станом на 1.01.2011р. за різними підрахунками у Польщі більше 2500 груп АА. А кожна область має свій (тільки для алкозалежних) реабілітаційний центр…
Можливо і тому у Польща, і вийшла з соцтабору… і рівень культури та рівень життя у них не порівняти із тим що маємо ми в Україні…

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4715 днів тому   #  

Традиційно у неділю після закінчення Форуму, такому «діячеві» як я, - теж випала нагода бути корисному. А саме, мені довірили групу приїжджих з інших міст та країн показати Львів. Відповідно я без вагань, запропонував відвідування Оперного театру та центральної частини міста. В Оперному ми дивилися Травіату. Незважаючи на колосальну різницю у роках, тема оперети залишається актуальною по сьогоднішній день. Я давненько не був у Львівській опері – а тут така нагода… Після перегляду – було палке обговорення побаченого!!! Люди, за плечима яких більша частина змарнованого життя, у захваті обговорювали, сперечалися, коментували… (принагідно хочу зауважити, що жодному!!! з групи, яку я супроводжував, під час вистави, не галасував моб.телефон!, - усі вимкнули завчасу…)

Друга група іногородніх учасників Форуму – пішли у Шевченківський гай, Високий Замок та прогулянка вечірнім Львовом…
Третя група – не могла втамувати інформаційної та емоційної спраги - та користала з нагоди (присутності осіб з досвідом у м.Львові) – влаштували собі ще додатковий семінар (запланували на 2 год. – затягнувся на 4 год.)

Хочу, щоб кожен замислився над тим, що ж воно таке - тверезий спосіб життя?

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4711 днів тому   #  

... як виявилося на цьому ж форумі запланували на 4 та 5-те червня у Львові у приміщенні катехитичної школи ім.М.Чарнецького, відбудеться семінар для спів-узалежнених.

Ось їх преамбула:
Ми віримо, що алкоголізм, наркоманія - це сімейна хвороба, і що зміна відношення до нього може сприяти одужанню.

Сімейні групи Ал-Анон - це товариство родичів і друзів алкоголіків, наркоманів, - які діляться один з одним своїм досвідом, силою і надією, щоб розв'язати загальні проблеми.

Ал-Анон не пов'язаний з якою-небудь сектою, віросповіданням, політичним угрупуванням чи установою; не бере участь в полеміці з будь-яких питань; не виступає та не засуджує будь-яких тверджень. Членство в ньому безкоштовне. Ал-Анон - це об'єднання, яке цілком існує на добровільні пожертвування своїх членів. ...

... я так розумію, - далі буде...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4709 днів тому   #  

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=215521945136687&set=a.163429847012564.30694.100000366494296&type=1&theater

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4709 днів тому   #  

https://lh5.googleusercontent.com/-ZAmOjRR1rK8/TesbmCthpmI/AAAAAAAAB_w/gEnAqEGGNMY/s640/28052011%252528005%252529.jpg

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4709 днів тому   #  

https://lh5.googleusercontent.com/-GgioZ06z-Gg/TesblcAgPDI/AAAAAAAAB_g/TyykpYR1qZg/s640/28052011%252528001%252529.jpg

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4708 днів тому   #  

... я неміг такого перопустити і 4 та 5-те червня у приміщенні катехитичної школи ім.М.Чарнецького, відбувся семінар для спів-узалежнених.
- це більше виглядало як передання власного досвіду. Навчився сам - передай іншому...
Наприклад у Польщі є такий термін як "аніматори"! Тобто не професіонали але люди пройшли програму "12 Кроків" та мають хист поділитися, передати власний досвід одужання...

Ось так це виглядало: клас, дошка, фліп-чар...
https://lh6.googleusercontent.com/-_4yhMsG35oc/Te1MKvOC6cI/AAAAAAAACCw/DPAt9Mvh7TQ/s640/05062011%252528002%252529.jpg

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4705 днів тому   #  

... поки ви думаєте, "що таке тверезість", - Віталій Портнов виклав свою версію:
Протрезвление "регионалов"

http://daily-ua.com/news/read/7567.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.