bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл “Болонський процес після 2010 року: погляд студентів”.
24.10.2008

12 листопада 2008 року у місті Києві відбудеться Національний студентський круглий стіл "Болонський процес після 2010 року: погляд студентів”. До участі запрошуються усі справді зацікавлені.

2010 рік, коли за первинним задумом на нашому континенті мав бути створений Європейський простір вищої освіти уже не за горами. Отже є всі підстави констатувати, що попри великі зміни, викликані Болонським процесом в усіх державах-учасницях, жодна з його початкових цілей все ще не стала справді близькою до задовільної реалізації. Поруч із цим, сьогодні набагато більших сили та значення набули взаємопов’язані і водночас суперечливі новітні тенденції розвитку освіти, які наприкінці 90-их років минулого сторіччя лише потроху окреслювалися і майже ніким досить ясно не усвідомлювалися: гуманітаризація й одночасна комерціалізація, скорочення терміну здобуття базової вищої освіти та потреба в навчанні впродовж всього життя тощо.

Тому нині в загальноєвропейському масштабі набирає дедалі більшої сили дискусія про “майбутнє Болонського процесу після 2010 року”.

Для того, щоб взяти участь у Круглому столі, необхідно до 01 листопада включно направити за електронною адресою [email protected] (копія на [email protected] ) належним чином заповнену анкету та письмові тези свого планованого виступу (від однієї до двох сторінок шрифтом 12 pt з одинарним інтервалом).

Детальніше на сайті: http://uass.org.ua/index.php?option=com_content

 

Коментарі

Софія Заміховська   5685 днів тому   #  

про який болонський процес в україні може йти мова, якщо кожен вуз викладає по-своєму і називає це європейським стандартом викладання?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.